Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση πήρε 10 από τους πολίτες και τους επιστρέφει 1

Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης
Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης EUROKINISSI

Τη βεβαιότητά του πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί μεγάλη στρατηγική ήττα στις εκλογές εκφράζει, μέσω της συνέντευξής του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Τη βεβαιότητά του πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί μεγάλη στρατηγική ήττα στις εκλογές εκφράζει, μέσω της συνέντευξής του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Κωστής Χατζηδάκης τονίζοντας πως στόχος για τη Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική αλλαγή. Στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θέτει το δίλημμα των εκλογών καλώντας τους πολίτες να διαλέξουν «αν θα κρατήσουμε δικαίωμα να ελπίζουμε και να προχωρούμε ή θα συμβιβαστούμε με το τέλμα ως εθνικό μας πεπρωμένο» προσθέτοντας πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πλέον μπορούν να συγκρίνουν.

Αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας ο κ. Χατζηδάκης κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως πήρε από τους πολίτες 10 και επιστρέφει 1, συμπληρώνοντας πως η Ελλάδα παραμένει ουραγός στην Ευρώπη με την οικονομία της να σέρνεται. Επισημαίνοντας πως η μείωση των φόρων είναι βασικό θεμέλιο της πολιτικής της ΝΔ, ο κ. Χατζηδάκης τονίζει, μέσω του Πρακτορείου, την πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να εφαρμόσει ένα δικό του πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων στη δημόσια διοίκηση, στη δικαιοσύνη, στην παιδεία, στην υγεία που θα εφαρμοστεί τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησής της ΝΔ. Τέλος για τα εθνικά θέματα και κυρίως για το Σκοπιανό ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επαναλαμβάνει πως το κόμμα του θα δώσει μάχη μέσα στη Βουλή για να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE: