Χατζησωκράτης: "Ναι" της ΔΗΜΑΡ στην πρόσκληση Τσίπρα για διάλογο

Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης
Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης EUROKINISSI

Το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΔΗΜΑΡ μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 απαντώντας στο "κάλεσμα του πρωθυπουργού για την αποτροπή της επέλασης της ακροδεξιάς και των νεοφιλελεύθερων πολιτικών".

Θετική είναι η απάντηση της ΔΗΜΑΡ στην πρόσκληση του πρωθυπουργού για διάλογο όλων των προοδευτικών δυνάμεων σύμφωνα με όσα είπε ο Δ. Χατζησωκράτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΔΗΜΑΡ στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

"Η πρόσκληση για συζήτηση πάνω σε προγραμματικές θέσεις κρούει πόρτες ανοιχτές για τη ΔΗΜΑΡ" σημείωσε.

Και πρόσθεσε:

"Ο Αλ. Τσίπρας κάνει ένα κάλεσμα για συμπόρευση τις προοδευτικές δυνάμεις για την αποτροπή της επέλασης της ακροδεξιάς και των νεοφιλελεύθερων πολιτικών. Αυτά είναι τα θέματα που θέτει το μανιφέστο των ευρωσοσιαλιστών. Η ΔΗΜΑΡ θεωρεί αναγκαίο τον διάλογο γι αυτά τα ζητήματα. Όχι εκ των προτέρων άρνηση, δεν είναι σωστό αυτό. Αναφέρομαι στην άποψη που έχει επικρατήσει στο ΚΙΝΑΛ υπέρ της στρατηγικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ που συνεπάγεται στρατηγική νίκη της ΝΔ. Η λογική "ούτε με σφαίρες" (Α. Λοβέρδος) δεν είναι αντιμετώπιση ίσων αποστάσεων, κάθε άλλο".

SHARE: