Χρ. Πρωτόπαπας: Δεν εύχομαι να πάρει αυτοδυναμία η Δεξιά

Χρ. Πρωτόπαπας: Δεν εύχομαι να πάρει αυτοδυναμία η Δεξιά
Ο Χρήστος Πρωτόπαπας Eurokinissi

"Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να μας λεηλατήσει" υπογράμμισε το μέλος πολιτικής γραμματείας του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε ότι μετά την ήττα του Τσίπρα, "δεν θέλουμε να σταματήσει ο διάλογος με τον προοδευτικό χώρο".

«Προχωρούμε μπροστά με το Κίνημα Αλλαγής» δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή «Κέντρο Ελέγχου» με τους Έλλη Τριανταφύλλου και Γιώργο Καρελιά το μέλος πολιτικής γραμματείας του κόμματος, Χρήστος Πρωτόπαπας.

Ο κ. Πρωτόπαπας διευκρίνισε ότι στα ψηφοδέλτια θα υπάρχουν τα σύμβολα όσων κομμάτων και κινήσεων συμμετέχουν, μεταξύ των οποίων και ο πράσινος ήλιος. «Δεν είναι όμως τώρα η ώρα να γυρίσουμε πίσω» πρόσθεσε σε σχέση με την επιστροφή του συμβόλου της Χαριλάου Τρικούπη.

«Τώρα είναι η ώρα της εξέλιξης« είπε και σημείωσε ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν άνοδο – έστω και μικρή – του ΚΙΝΑΛ.

«Η κυβέρνηση Σαμαρά που ήταν ειδικού σκοπού είχε στόχο να μην καταρρεύσει η χώρα και αυτό κάναμε. Φτάσαμε μισό πόδι μακριά από την έξοδο αλλά ο κ. Τσίπρας μας ξανάβαλε μέσα στην κρίση το 2015» είπε και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για συντηρητική πολιτική.

«Δεν εύχομαι να πάρει αυτοδυναμία η Δεξιά» τόνισε και παρέπεμψε στα δύο πρώτα κόμματα για μετεκλογική συνεργασία εάν δεν γίνει δεκτό το πρόγραμμα του ΚΙΝΑΛ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να μας λεηλατήσει» υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι μετά την ήττα του Τσίπρα, «δεν θέλουμε να σταματήσει ο διάλογος με τον προοδευτικό χώρο».

«Οι ευρω-εκλογές δεν είναι δημοψήφισμα» εκτίμησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα