Χρηστίδης: Ανοιχτό το σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Χρηστίδης: Ανοιχτό το σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ
O εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης Eurokinissi

Πεδίο εθνικής συνεννόησης είτε έχει να κάνει με την κατάργηση των όρων του υπερταμείου και τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων είτε απέναντι στην Τουρκία, 'βλέπει" το ΚΙΝΑΛ.

«Είναι ανοιχτό το σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

«Εμείς δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα οποιασδήποτε κυβέρνησης. Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι έβαλε στόχο τη μείωση των πλεονασμάτων. Εμείς λέμε ότι υπάρχει πεδίο εθνικής συνεννόησης είτε έχει να κάνει με την κατάργηση των όρων του υπερταμείου και τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων είτε απέναντι στην Τουρκία. Δεν έχουμε περάσει οριστικά την κρίση, γυροφέρνει πάνω από τα κεφάλια μας. Στόχος μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά» πρόσθεσε.

Κατά τον κ. Χρηστίδη «ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε μαζί με την Χρυσή Αυγή στην πλατεία των Αγανακτισμένων. Θέλουμε να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν η δίκη της Χρυσής Αυγής. Να προσέχει ο κ. Τσίπρας ποιους χαρακτηρίζει ακροδεξιούς και εθνικιστές».

«Η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ« -κατέληξε- «συνεπάγεται στρατηγική νίκη της κεντροαριστεράς».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα