Χρηστίδης: Θεωρητικά στέκεται κυβέρνηση μειοψηφίας, είναι πολιτικό το ζήτημα

Χρηστίδης: Θεωρητικά στέκεται κυβέρνηση μειοψηφίας, είναι πολιτικό το ζήτημα
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης Eurokinissi

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Π. Χρηστίδης, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό Κοινοβούλιο, χαρακτηρίζοντας "ανέκδοτο το ότι η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να την περάσει, αλλά ο Πάνος Καμμένος μπορεί να της δώσει ψήφο εμπιστοσύνης".

“Θεωρητικά στέκεται μια κυβέρνηση μειοψηφίας, πολιτικό είναι το θέμα” σχολίασε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή, ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Χαρακτήρισε ανέκδοτο το ότι η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά ο Πάνος Καμμένος μπορεί να της δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών σημείωσε ότι μέχρι στιγμής στο ΚΙΝΑΛ δεν τίθεται ζήτημα κομματικής πειθαρχίας και έκανε λόγο για υποχώρηση Τσίπρα σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Για την υπόθεση Novartis είπε ότι υπάρχουν δύο σκέλη, το νομικό και το πολιτικό.

Σε σχέση με τη νομική διάσταση του θέματος μίλησε για πρωτοφανές περιστατικό σε περίπτωση που ο προστατευόμενος μάρτυρας έχει μετατραπεί σε κατηγορούμενο, έκανε λόγο για τεράστιο ζήτημα και τόνισε την ανάγκη αυτοκάθαρσης της Δικαιοσύνης σε μια τέτοια περίπτωση. Στο πολιτικό σκέλος, είπες αν αποδειχθεί πως αν η υπόθεση τελικά δεν έχει βάθος, τότε προκύπτει πρόβλημα στη Δημοκρατία και τη λειτουργία της μετά τις δηλώσεις όσων μιλούσαν για το “σκάνδαλο της μεταπολίτευσης”. Την ίδια ώρα ζήτησε δικαιοσύνη και διαφάνεια για όλους και για όλα.

Σε σχέση με τη δήλωση Τζανακόπουλο στο σταθμό μας που χαρακτήρισε δεκανίκι το ΚΙΝΑΛ απάντησε λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει ουρά των ΑΝΕΛ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα