Χρυσή Αυγή: Όχι στους ψεύτικους νεκρούς του Πολυτεχνείου

Χρυσή Αυγή: Όχι στους ψεύτικους νεκρούς του Πολυτεχνείου

Διαβάστε για την καμπάνια της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα. Πώς χαρακτηρίζει την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Φυλλάδια κατά της επετείου του Πολυτεχνείου μοιράζουν στην Καλαμάτα μέλη της Χρυσής Αυγής, η οποία περιγράφει τον αγώνα του λαού κατά της χούντας και την εξέγερση του Πολυτεχνείου για "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία", ως "παραμύθι»!

Μία ακόμα πρόκληση από τη Χρυσή Αυγή ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου. Με φυλλάδια που μοιράστηκαν στην Καλαμάτα αμφισβητείται η ύπαρξη νεκρών κατά την διάρκεια της φοιτητικής εξέγερσης του ‘73, χαρακτηρίζεται παραμύθι ο αγώνας κατά της Χούντας, ενώ... δίνεται και αμοιβή σε όποιον παρουσιάσει στοιχεία που θα πιστοποιούν ότι υπήρχαν νεκροί.

“Οχι το παραμύθι του Πολυτεχνείου, όχι στους ψεύτικους νεκρούς. -Η γενιά του Πολυτεχνείου - είναι υπεύθυνη για τη δυστυχία μας. Όλοι οι κλέφτες φυλακή!" γράφει το φυλλάδιο της Χρυσής αυγής και συνεχίζει:

“Πολυτεχνείο, Ζητούνται νεκροί, Ο ευρών αμοιφθήσεται" γράφει το φυλλάδιο στην πρώτη σελίδα του, στην οποία υπάρχει η φωτογραφία της Μαρίας Δαμανάκη. Το φυλλάδιο υπογράφεται από τις Τ.Ο Καλαμάτας, Μεσσήνης και Κυπαρισσίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε παλαιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη είχε δηλώσει:

"Δεν πλάκωσε κανένα τανκς τα παλικάρια στο Πολυτεχνείο. Αυτή είναι μεγάλη παραμύθα, σταματήστε την".

Αντίδραση Παπαδημούλη

Επίθεση στην Χρυσή Αυγή για τους ισχυρισμούς της περί πολυτεχνείου εξαπολύει εν τω μεταξύ από το Twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης λέγοντας "ΧΑ: Όταν υμνούν και ονειρεύονται τα Χιτλερικά κρεματόρια και τα εκατομμύρια των νεκρών, θα "κολλήσουν" τώρα στους νεκρούς του "Πολυτεχνείου;".

Πηγή: eleftherianews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πολυτεχνείο
SHARE:

24Media Network