Χρυσοχοΐδης: “Λιντσάρισμα” οι επικρίσεις για την μη σύλληψη Παππά – Επιμένει για βροχή μολότοφ στο Εφετείο

Χρυσοχοΐδης: “Λιντσάρισμα” οι επικρίσεις για την μη σύλληψη Παππά – Επιμένει για βροχή μολότοφ στο Εφετείο
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη Βουλή Eurokinissi

"Τι θέλετε να επιτρέψουμε τον λιντσάρισμα για να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα;", είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη Βουλή. Επιμένει για βροχή μολότοφ στο Εφετείο, "σαπουνόπερα" οι διαμαρτυρίες για την κράτηση του 14χρονου.

Επιμένει στην θεωρία της “βροχής από μολότοφ” στο Εφετείο, που δικαιολόγησαν την επίθεση των ΜΑΤ στη διαδήλωση για την Δίκη της Χρυσής Αυγής ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, παρά το γεγονός ότι το βίντεο που δημοσίευσε το News 24/7 δείχνει ακριβώς το αντίθετο. Παράλληλα, αναφερόμενος στην μη σύλληψη του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη, Χρήστου Παππά δήλωσε ότι όσοι διαμαρτύρονται ζητούν “να παραβούμε κανόνες κράτους δικαίου για έναν κατηγορούμενο”.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης για την συγκέντρωση στο Εφετείο είπε πως η αστυνομία “πήρε μέτρα για να γίνει άψογα η διαδήλωση” όμως κάποιοι “επιτέθηκαν στα ΜΑΤ”. Υποστήριξε πως “έσπασαν 10 λεωφορεία” και ότι “είναι μετρημένες οι μολότοφ, είναι 150″, ενώ υποστήριξε ότι “η εικόνα από το drone είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας”.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης προκάλεσε ένταση στην αίθουσα όταν είπε πως μπορεί “η αστυνομία με εντολή του εισαγγελέα να επιτηρεί κάποια σπίτια”, παράλληλα όμως δήλωσε: “Τι θέλετε να επιτρέψουμε τον λιντσάρισμα για να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα;”, σημειώνοντας πως από αυτές τις λογικές “στέναξε από ξερονήσια ο τόπος”.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποκάλεσε “σαπουνόπερα” τις διαμαρτυρίες για την σύλληψη του 14χρονου μαθητή που συμμετείχε στο Σημείωσε πως “διέταξαν την κράτησή του για κακουργηματικές πράξεις. Ποιος κρίνει τι είναι σωστό; Η Δικαιοσύνη ή κάποιοι από εδώ μέσα;”. Σημείωσε ότι ο 14χρονος “κοιμόνταν στο κρεβάτι του στην υποδιεύθυνση ανηλίκων, να πάτε να δείτε τι καλές συνθήκες υπάρχουν”. Είπε μάλιστα ότι “κανείς δεν θέλει να κυνηγά 14χρονα όμως δεν έχει επιλογές όταν εκτοξεύονται μολότοφ”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα