Χρυσοχοΐδης: "Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται Πρόεδρο εδώ και τώρα"

Χρυσοχοΐδης: "Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται Πρόεδρο εδώ και τώρα"

Επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Διαβάστε γιατί απορρίπτει την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Λίγε ώρες μετά τη χθεισινή τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ένας εκ των δελφίνων ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εξέφρασε δημόσια τη διαφωνία του.

"Η προσωπική απόφαση του Γ. Παπανδρέου να μην είναι υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνιστά έμμεση αναγνώριση των ευθυνών διακυβέρνησής του και αυτό τον τιμά.

Αντίθετα, η προσπάθεια μετάθεσης του χρόνου ανάδειξης νέου Προέδρου μετά τις εθνικής εκλογές προδίδει μια αμετανόητη εμμονή που οδηγεί σε κατασπατάληση πολύτιμου χρόνου. Χρόνου που θα κοστίσει στο ΠΑΣΟΚ, στη δημοκρατική παράταξη και στην Ελλάδα. Υπάρχει προφανής δυσαρμονία του κινήματος με την κοινωνία. Η οποία μπορεί να αρθεί μόνον αν οι πολίτες κρίνουν και δώσουν εντολή" δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μ. Χρυσοχοΐδης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι "το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται Πρόεδρο και η χώρα προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης. Εδώ και τώρα. Αποδοχή της πρότασης Παπανδρέου ισοδυναμεί με σύμφωνο σιωπής πάνω από συντρίμμια. Και οδηγεί σε μόνιμη ύφεση τη δημοκρατική παράταξη".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τελεσίγραφο στον Παπανδρέου

Χρυσοχοΐδης: "Έπρεπε να αποφύγουμε το Μνημόνιο"

SHARE:

24Media Network