Χυδαία επίθεση Καμμένου σε Αμυρά: "Για νυφούλα καλό σάς βλέπω"

O βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς
O βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς EUROKINISSI

Μία σεξιστική έκφραση χρησιμοποίησε και πάλι ο υπουργός Άμυνας, αυτή την φορά για να απαντήσει στον βουλευτή του Ποταμιού.

Με μία απίστευτη χυδαιότητα ο υπουργός Άμυνας απάντησε στον βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργο Αμυρά κατά την συζήτηση στη Βουλή της τροπολογίας για τα εξοπλιστικά.

"Ξεχάστε και τις Πρέσπες και τις Τριχωνίδες και όλες τις λίμνες, το Ποτάμι δεν θα γίνει ο ρεπατζής του κ. Καμμένου. Αν σας βαστάει, προχωρήστε και ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης", είπε από ο βουλευτής του Ποταμιού, ενώ παράλληλα επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο και προκλήθηκε ένταση όταν ρώτησε τον υπουργό Άμυνας εάν αυτό είναι το τελευταίο του νομοσχέδιο.

"Βιαστήκατε πολύ να φέρετε, κ. Καμμένε, αυτή την τροπολογία από την πίσω πόρτα. Γιατί; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε; Ένα νεύμα σας αρκεί", είπε ο κ. Αμυράς

"Μετά από τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι κι όταν συμφωνήσετε, θα σας απαντήσω. Όταν τα βρείτε μεταξύ σας θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω", ήταν η απάντηση του Πάνου Κάμμένου, με τον βουλευτή του Ποταμιού να τον χαρακτηρίζει "βασιλιά της κωλοτούμπας" γιατί επέτρεψε, όπως είπε ο κ. Αμυράς, στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει για Πρέσπες".

"Εσείς φαίνεστε τι είστε…" απάντησε ο Πάνος Καμμένος για να προσθέσει δευτερόλεπτα αργότερα: "Για νυφούλα καλό σάς βλέπω πάντως".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Βουλή
SHARE:

24Media Network