Χυδαία επίθεση κατά Αβραμόπουλου από το "Ουράνιο Τόξο"

ΑΘΗΝΑ-ΜΑΞΙΜΟΥ-Συνάντηση για την προετοιμασία της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ, που θα γίνει στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου στην Ουαλία, είχει σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς με τους κ. Ευ. Βενιζέλο και Δ. Αβραμόπουλο (φωτο).(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΜΑΞΙΜΟΥ-Συνάντηση για την προετοιμασία της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ, που θα γίνει στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου στην Ουαλία, είχει σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς με τους κ. Ευ. Βενιζέλο και Δ. Αβραμόπουλο (φωτο).(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Προκλητική και προσβλητική ανακοίνωση από το «Ουράνιο Τόξο» εναντίον του νέου Έλληνα Επιτρόπου και της Ελλάδας ενώ απειλούν με καταψήφιση την Κομισιόν

Προκλητική επίθεση εναντίον της Ελλάδας και του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου προσωπικώς εξαπέλυσαν οι εκπρόσωποι του φιλοσκοπιανού κομματιδίου «Ουράνιο Τόξο».

Αφού οι συντάκτες της ανακοίνωσης συνεχάρησαν τον νέο πρόεδρο της Κομισιόν κ. Ζαν Κλωντ Γιούνκερ και τους 27 νέους Επιτρόπους «αν και εφ’ όσον εγκριθεί ο διορισμός τους από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», επιδόθηκαν σε ένα ντελίριο προσβολής της Ελλάδας και προσωπικώς του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, χαρακτηρίζοντας δήθεν ως αστοχία την τοποθέτησή του στο χαρτοφυλάκιο για τη Μετανάστευση και τις Εσωτερικές Υποθέσεις.

«Δεν είναι δυνατόν ένας εξ Ελλάδος ορμώμενος λύκος να φυλάει τα ευρωπαϊκά -και όχι μόνο-πρόβατα», σχολιάζουν οι συντάκτες της ανακοίνωσης.

Μάλιστα ισχυρίστηκαν, πως "Ο απόλυτος εκφραστής μιας χώρας που επίσημα δεν έχει εθνικές και γλωσσικές μειονότητες, καλείται τώρα να τις προστατέψει! Ο υπουργός κυβερνήσεων που επί δεκαετίες απαγορεύουν σε δεκάδες Μακεδόνες ακόμα και με διαβατήρια κρατών-μελών της Ένωσης, την είσοδο στην Ελλάδα θα επιβλέπει τώρα την εφαρμογή της συνθήκης Σένγκεν! Ο άνθρωπος που λίγο πριν ταξιδέψει για τις Βρυξέλλες ψήφισε τον κατάπτυστο νέο "αντιρατσιστικό" νόμο που προβλέπει ακόμα και φυλάκιση για όσους αρνούνται φανταστικές γενοκτονίες ενώ απαγορεύει σε ομόφυλα ζευγάρια την νομική κατοχύρωση που παρέχει το σύμφωνο συμβίωσης, αυτός ο άνθρωπος θα κληθεί να καταπολεμήσει το ρατσισμό και την ομοφοβία!".

Κύκλοι του Έλληνα επιτρόπου, υποστηρίζουν ότι ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, έχει στοχοποιηθεί από τα Σκόπια και σημειώνουν "ότι ήδη από τις 12 Δεκεμβρίου 2012, ως υπουργός Εξωτερικών ο κ. Αβραμόπουλος πέτυχε σε ευρωπαϊκό επίπεδο να μην υπάρξει στην έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (τον Απρίλιο του 2013) αλλαγή της διατύπωσης για το όνομα των Σκοπίων".

Προσθέτουν ακόμα ότι  ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, στις 30 Ιουλίου 2013, αποστόμωσε δημοσιογράφο από το γειτονικό κρατίδιο που προσπάθησε να προβοκάρει τον Έλληνα υπουργό στο περιθώριο επίσκεψής του στις ΗΠΑ. Ο Σκοπιανός ζητούσε επίμονα να κάνει ερώτηση στον κ. Αβραμόπουλο σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. "Αφού είσαι από τη Μακεδονία, γιατί δεν μιλάς ελληνικά;" ήταν η απάντηση του κ. Αβραμόπουλου.

Η προκλητική ανακοίνωση του Ουράνιου Τόξου

SHARE:

24Media Network