Δανέλλης: Αν δεν τα βρούμε στο μακεδονικο, το Ποτάμι φεύγει από το ΚΙΝΑΛ

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης
Ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης EUROKINISSI

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού χαρακτήρισε μιλώντας στο Ραδιοφωνο 24/7 εξαιρετική τη συμφωνία των Πρεσπών και διαβεβαίωσε ότι θα τη ψηφίσει οπωσδήποτε.

"Το μακεδονικό είναι ταυτοτικό ζήτημα και αν ως προς αυτό αν δεν έχουμε καθαρή και ενιαία φωνή δεν έχει νόημα η παρουσία του Ποταμιού στο ΚΙΝΑΛ" δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης μιλώντας στον Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή Παιχνίδια εξουσίας των Β. Σκουρή και Α. Σπανού.

Ο βουλευτής Ηρακλείου χαρακτήρισε εξαιρετική τη συμφωνία των Πρεσπών και διαβεβαίωσε ότι θα την ψηφίσει οπωσδήποτε, όποια στάση και αν αποφασίσει η Χαριλάου Τρικούπη.

ADVERTISING

"Ελπίζω -συνέχισε- ότι αυτοί που μας οδηγούν στην έξοδο, εκείνος που λειτουργεί σαν πορτιέρης (σ.σ εννοεί τον Οδ. Κωνσταντινόπουλο), δεν εκφράζουν μια ειλημμένη απόφαση της ηγεσίας". "Η αναφορά στο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ μου προκάλεσε ανατριχίλα" ανέφερε και πρόσθεσε: "Η παρουσία μας στο ΚΙΝΑΛ, παρόλο που και το πονάμε και το παλεύουμε, δεν έχει νόημα αν η προίκα μας δεν είναι αποδεκτή εκεί. Δεν είχαμε διάθεση να συμμετάσχουμε σε κλωνοποίηση ή αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ".

SHARE:

24Media Network