Δανέλλης: "Είμαι παρών στη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων"

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης EUROKINISSI

"Από το Ποτάμι διαγράφηκα επειδή έκανα αυτό που έπρεπε" δήλωσε ο Σπύρος Δανέλλης απαντώντας στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Στον Σταύρο Θεοδωράκη απάντησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης μιλώντας στον news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Στις κατηγορίες που έχει διατυπώσει ο κ. Θεδωράκης ότι πήρε εντολή από τον ΣΥΡΙΖΑ για να φύγει από το Ποτάμι απάντησε ως εξής: "Είναι άχαρη αυτή η συζήτηση και δεν είναι καθόλου πολιτική. Ο Σταύρος άφησε το θυμικό του να τσαλακώσει τη λογική του. Δεν έφυγα από το Ποτάμι, διαγράφηκα επειδή έκανα αυτό που έπρεπε για να έχει το Ποτάμι τη δυνατότητα να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Το Ποτάμι ζήτησε την ψήφο εμπιστοσύνης, ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να αποδείξει ότι έχει τη δεδηλωμένη. Υπάρχουν αντιφάσεις που δεν βοηθούν το Ποτάμι που γι αυτό το λόγο φυλλορροεί".

Σχετικά με τις προοδευτικές συγκλίσεις ανέφερε ότι "οι προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν την επέλαση της ακροδεξιάς και μιας δεξιάς που υιοθετεί την ατζέντα της. Η ΝΔ έχει υποκλιθεί στον εθνικολαϊκισμό, ο κ. Σαμαράς δίνει γραμμή. Είμαι παρών στην προσπάθεια σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων".

Ο κ. Δανέλλης είπε ακόμη ότι δέχεται ακόμη απειλές και έχει ταυτοποιηθεί ένα άτομο που έχει παραπεμφθεί σε δίκη.

SHARE:

24Media Network