Δανέλλης: Ο Κ. Μητσοτάκης παραποιεί την αλήθεια – Θεοχάρης: Δεν θα σας προστατεύσουν από την οργή του λαού οι 151

Δανέλλης: Ο Κ. Μητσοτάκης παραποιεί την αλήθεια – Θεοχάρης: Δεν θα σας προστατεύσουν από την οργή του λαού οι 151

Οι δύο βουλευτές απάντησαν στις προσωπικές αναφορές που έκαναν εναντίον τους ο πρωθυπουργός κι ο πρόεδρος της ΝΔ

«Ο Κ. Μητσοτάκης παραποιεί την αλήθεια» υπογράμμισε ο Σπύρος Δανέλλης απαντώντας στις αναφορές του προέδρου της ΝΔ στην αρνητική στάση του ανεξάρτητου πια βουλευτή κατά την πρόταση μομφής της ΝΔ κατά την κυβέρνησης. Ο Σπ. Δανέλλης επισήμανε ότι είχε προτείνει στο Ποτάμι να απέχει από την ψηφοφορία καθώς η πρόταση μομφής συνδεόταν με την Συμφωνία των Πρεσπών, χωρίς όμως να πείσει τους άλλους βουλευτές.

Ο Σπ. Δανέλλης σημείωσε ότι ψήφισε «Ναι» στην πρόταση μομφής «για να μην δημιουργήσω πρόβλημα», τόνισε όμως ότι κατά την ψηφοφορία είχε επισημάνει ότι το κάνει «εξαιρουμένου του Μακεδονικού», δήλωση χωρίς πρακτική, αλλά με πολιτική σημασία. Ο Σπ. Δανέλλης σχολίασε ειρωνικά σχετικά την στάση του Κ. Μητσοτάκη ότι «είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που επιβεβαιώνει πόσο γνήσια ευρωπαϊστής είναι».

Χ. Θεοχάρης: Συντάσσομαι με τη ΝΔ εναντίον στην εργαλειοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών για τον διχασμό της κοινωνίας

Στον Αλ. Τσίπρα που τον «φωτογράφησε» απάντησε από την μεριά του κι ο βουλευτής της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην στάση του κι ότι συντάσσεται με την θέση της ΝΔ «εναντίον στην εργαλειοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών για τον διχασμό της κοινωνίας». Ο Χ. Θεοχάρης θύμισε ότι βρίσκεται στην αντιπολίτευση από την αρχή της κοινοβουλευτικής θητείας.

Ο Χ. Θεοχάρης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «μοιράζει υπουργεία δεξιά κι αριστερά» για να παραμείνει στην εξουσία για λίγους ακόμα μήνες και «να αδειάσει τα ταμεία ώστε να μην μπορεί να κυβερνήσει ο επόμενος». Ο Χ. Θεοχάρης επισήμανε στα στελέχη της κυβέρνησης ότι «δεν θα σας προστατεύσουν από την οργή του λαού οι 151».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα