Δείπνο Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Σαρλ Μισέλ

Δείπνο Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Σαρλ Μισέλ

Με τον πρωθυπουργό του Βελγίου και επόμενο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου συναντήθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός. Στο "μενού" τα θέματα που θα απασχολήσουν την Ευρώπη τα επόμενα χρόνια.

Δείπνο με τον επόμενο Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και Πρωθυπουργό του Βελγίου Σαρλ Μισέλ είχε το βράδυ της Τετάρτης στις Βρυξέλλες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνάντηση που έγινε κατόπιν πρόσκλησης του νέου Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Ντόναλντ Τουσκ, άνοιξε η βεντάλια των μεγάλων θεμάτων που θα απασχολήσουν την Ευρώπη τα επόμενα χρόνια.

Όπως ήταν αναμενόμενο συζητήθηκε έγινε εκτεταμένη συζήτηση για το μεταναστευτικό - προσφυγικό, τις τελευταίες εξελίξεις για το Brexit και η παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας στη Νοτιανατολική Μεσόγειο και στη Συρία.

Σημειώνεται ότι ο Πρωθυπουργός θα συμμετάσχει αύριο στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (15:00 ώρα Βρυξελλών). Νωρίτερα (12:00 τοπική ώρα) θα λάβει μέρος στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης
SHARE: