Δεκτή βουλευτική τροπολογία για τη διαγραφή φόρου υπεραξίας

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ//Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες και άλλες διατάξεις».(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ//Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες και άλλες διατάξεις».(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Η τροπολογία κατατέθηκε από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα στη Βουλή. Η αντιπολίτευση την έχει καταγγείλει ως φωτογραφική

Την απόφασή του να κάνει δεκτή βουλευτική τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία διαγράφεται ο φόρος υπεραξίας για επιχειρήσεις που έχουν μεταβιβάσει τα ακίνητά τους σε άλλες επιχειρήσεις, ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

Ο κ. Κοντονής ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ενσωματώσει την τροπολογία του βουλευτή Σ. Βαρδάκη σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα στη Βουλή. Η εν λόγω ρύθμιση είχε κατατεθεί και στο παρελθόν ως άρθρο νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών το οποίο όμως είχε αποσυρθεί έπειτα από έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης η οποία χαρακτηρίζει τη διάταξη φωτογραφική.

ADVERTISING

24Media Network