Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Παύλου Γερουλάνου

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, εισέρχεται στο Μέγαρο Μαξίμου, για την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012. (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, εισέρχεται στο Μέγαρο Μαξίμου, για την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012. (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε τι ειπώθηκε κατά τη συνάντηση του υπουργού Πολιτισμού με τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση που υπέβαλε ο Παύλος Γερουλάνος μετά την κλοπή στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, από τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Μετά από συνάντηση που είχαν οι δυο τους νωρίτερα σήμερα Τετάρτη, εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται, ότι ο κ. Παπαδήμος ενημερώθηκε για τις έρευνες στην υπόθεση της ληστείας και ζήτησε να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για τη διαλεύκανσή της και να επιδειχθεί αυστηρότητα στη διεξαγωγή των ερευνών.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης ζητήματα τουρισμού και σύγχρονου πολιτισμού και πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν σε αυτούς τους τομείς.

Υπενθυμίζεται, ότι ο υπουργός Πολιτισμού είχε υποβάλει την παραίτησή του "για λόγους ευθυξίας" στον πρωθυπουργό, την περασμένη Παρασκευή, οπότε και σημειώθηκε η κλοπή των δεκάδων εκθεμάτων από το Μουσείο στην Αρχαία Ολυμπία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παραιτήθηκε ο Γερουλάνος. Εισβολή κουκουλοφόρων ληστών στο μουσείο Αρχαίας Ολυμπίας

Πρώτο θέμα στα διεθνή Μέσα η ληστεία στο Μουσείο Ολυμπίας

SHARE:

24Media Network