Δεν ψηφίζει Πρόεδρο της Δημοκρατίας η ΔΗΜΑΡ

Συζήτηση για τον προϋπολογιμσό του 2015 στην Βουλή την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση για τον προϋπολογιμσό του 2015 στην Βουλή την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

"Η ΔΗΜΑΡ έχει ταχθεί κατά της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή", τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος της ΔΗΜΑΡ. Κοινή συνεδρίαση την Τετάρτη Εκτελεστικής Επιτροπής και Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που πυροδοτήθηκαν με την επίσπευση της προεδρικής εκλογής πρόκειται να τεθούν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα, στα γραφεία του κόμματος, στην Αγ. Κωνσταντίνου.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΔΗΜΑΡ υπενθυμίζεται η απόφαση του πρόσφατου συνεδρίου του κόμματος να μην ψηφισθεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ έχει ως εξής:

«Η Δημοκρατική Αριστερά, με απόφαση του πρόσφατου συνεδρίου της, έχει ταχθεί κατά της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, με το σκεπτικό ότι δεν προτίθεται να συμβάλει στην παράταση αδιέξοδων πολιτικών, όπως αυτές που ακολουθούνται από την παρούσα κυβέρνηση. Οι πολιτικές εξελίξεις και το θέμα της εκλογής θα συζητηθούν σε κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE: