Δεν θα ψηφίσει τα μέτρα ο Μιχάλης Κασσής

Συνεδριαση  της Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου  ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΣΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)  .(  ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)
Συνεδριαση της Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΣΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) .( ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δεν ψηφίζει τα επερχόμενα μέτρα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής. Τι δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Κασσής γνωστοποίησε την απόφασή του να μην ψηφίσει τα επερχόμενα μέτρα, μέσω συνέντευξής του στον ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο 105,5". 

Ο κ. Κασσής επιμένει στην απόφασή του και ας έχει προηγηθεί η διαγραφή Σταυρογιάννη από την ΝΔ αλλά και η ανεξαρτητοποίηση Μιχελογιαννάκη.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε:

"Δεν μπορεί να λέμε άλλα προεκλογικά κι άλλα μετεκλογικά. Σ’ αυτό θα μείνω κι η στάση μου κατά κύριο λόγο είναι αρνητική όσον αφορά την ψήφιση των μέτρων με βασικό λόγο αυτόν. Πέραν του ότι, όπως σας είπα, τα μέτρα είναι άδικα κι ακουμπούν πάλι τους ίδιους, ανθρώπους, τις ίδιες κοινωνικές ομάδες, που υποφέρουν αυτή τη στιγμή πάρα πολύ".

Και πρόσθεσε μετά:

"Δεν πρόκειται να αλλάξω σε ό,τι έχει σχέση με τις σκέψεις μου πηγαίνοντας προς την ψήφιση, διότι θεωρώ ότι είναι πολύ άδικα τα μέτρα αυτά".

Επίσης ο βουλευτής αμφισβήτησε την ορθότητα της επιλογής να ψηφιστεί το συγκεκριμένο πακέτο:

"Δεν ξέρω αν σώζεται η χώρα και στη συνέχεια θα χρησιμοποιούμε αυτό το επιχείρημα προκειμένου να ψηφίζονται τόσο σκληρά μέτρα για την κοινωνία. Θα έπρεπε να υπάρξουν άλλες κατευθύνσεις κι άλλες πηγές εσόδων προκειμένου να μειωθούν αυτά τα μέτρα, παρότι κάποια είχα ψηφιστεί με τη δεύτερη σύμβαση".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αντάρτικο στην Βουλή φέρνουν τα νέα μέτρα - Ποιοι καταψηφίζουν

SHARE:

24Media Network