Δένδιας: Εναντίον της ελληνικής κοινωνίας οι σφαίρες στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΕΦΩΝ "Η ΜΗΤΕΡΑ" (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, σε επίσκεψη του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε την Κέρκυρα, την Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας, και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό της.

Τον υπουργό υποδέχθηκαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας.

Στη συνέχεια προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Είχα σήμερα τη μεγάλη χαρά και την τιμή να επισκεφθώ την Αστυνομική Διεύθυνση και την έδρα της Περιφέρειας της Αστυνομίας στα Ιόνια Νησιά και να ευχηθώ στον Στρατηγό και τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας για μια Καλή Χρονιά.

Επίσης, είχα την ευκαιρία να τους εκφράσω την πολύ βαθιά μου ευγνωμοσύνη για την τεράστια υπηρεσία, την οποία προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία, την προστασία της ζωής, της περιουσίας, της αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτών, μάλιστα με αιματηρές θυσίες.

Η Ελληνική Αστυνομία θρήνησε θύματα το χρόνο που πέρασε στην τεράστια αυτή προσπάθεια για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών.

Θα ήθελα επίσης να πω και κάτι άλλο, με την αρχή του 2014, ότι η τρομοκρατία και οι σφαίρες, οι οποίες ρίχθηκαν στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη, στην πραγματικότητα ρίχθηκαν εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, εναντίον του ελληνικού κράτους και της προσπάθειας την οποία κάνει για ανάκαμψη.

Όμως η ελληνική κοινωνία του 2014, τη μάχη κατά της τρομοκρατίας θα τη δώσει και ομονοούσα θα την κερδίσει.

Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι αδύνατο, μπορούμε".

Νωρίτερα, ο κ. Δένδιας παρέστη στη δοξολογία που τελέστηκε στο Μητροπολιτικό Ναό Κέρκυρας, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κέρκυρας Παξών & Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριος.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, ο κ. Δένδιας δήλωσε τα εξής:

"Χρόνια Πολλά και καλά σε όλους τους κατοίκους της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαπόντιων νησιών. Εύχομαι αυτή η χρονιά, το 2014, να είναι, όπως προβλέπεται, η χρονιά που θα βγούμε επιτέλους από την κρίση και θα μπορέσει η ελληνική κοινωνία να περάσει στην ανάπτυξη. Και όπου ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα θα αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ξέρω πόσο δύσκολα ήταν αυτά τα χρόνια που πέρασαν, ελπίζω ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Χρόνια Πολλά και καλά σε όλους".

SHARE:

24Media Network