Δένδιας – Τσαβούσογλου: Από το Μαξίμου στο Εξωτερικών με τα πόδια

Δένδιας – Τσαβούσογλου: Από το Μαξίμου στο Εξωτερικών με τα πόδια
Δένδιας και Τσαβούσογλου μαζί στο υπουργείο Εξωτερικών 2021/EUROKINISSI.GR

Ύστερα από τη συνάντηση του Τούρκου υπουργού στο μέγαρο Μαξίμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Μεβλούτ Τσαβούσογλου και Νίκος Δένδιας συνέχισαν πεζή μέχρι το υπουργείο Εξωτερικών.

Σε καλό κλίμα διεξήχθη σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Δείτε ζωντανά της κοινές δηλώσεις:

Σημειώνεται πως νωρίτερα, η συνάντηση διήρκεσε τουλάχιστον 11 λεπτά περισσότερο από το προκαθορισμένο μιας και θα ολοκληρώθηκε στις 11:11 αντί για τις 11:00.

2021/Eurokinissi/Tatiana Bolari

Επίσης ο πρωθυπουργός μετά το πέρας των συζητήσεων «ξεπροβόδισε» τον Τούρκο ΥΠΕΞ συνοδεύοντάς τον μέχρι την έξοδο. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι κατά τη συνάντηση διαπιστώθηκε η αμοιβαία βούληση για την προώθηση μιας θετικής ατζέντας.

O Νίκος Δένδιας και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου 2021/Eurokinissi/Τατιάνα Μπόλαρη


Τον κ. Τσαβούσογλου υποδέχθηκε στην είσοδο του Μαξίμου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος του είχε παραθέσει δείπνο χθες και έχει ξεχωριστή συνάντηση μαζί του σήμερα, μετά την οποία θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

Επόμενος σταθμός του Τούρκου ΥΠΕΞ το υπουργείο Εξωτερικών. Μαζί με τον Νίκο Δένδια επέλεξαν να περπατήσουν από το Μέγαρο Μαξίμου έως το κτήριο του υπουργείου Εξωτερικών όπου και εισήλθαν περίπου στις 11:15.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα