Διακαναλική ροντέο: Πλακώθηκαν μεταξύ τους τα μέλη της “Συν-φωνίας”

Διακαναλική ροντέο: Πλακώθηκαν μεταξύ τους τα μέλη της “Συν-φωνίας”

Της κόντρας και της αποχώρησης έγινε στη διακαναλική συνέντευξη της συμμαχίας κομμάτων "ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ" με τους μετέχοντες να αλληλοκατηγορούνται και να αποχωρούν από το πάνελ.

Διακαναλική… κόντρα συμμάχων διεξήχθη σήμερα στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ.

Η συμμαχία ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ παρέθετε τη διακαναλική της συνέντευξη με τον εκπρόσωπο του κόμματος Ελληνικό Όραμα να ευχαριστεί την ΕΡΤ και το Star για την κάλυψη και να επιτίθεται στα υπόλοιπα κανάλια.

Αυτό ενόχλησε τον εκπρόσωπο του κόμματος ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης) ο οποίος αποχώρησε μετά από λεκτική μάχη. Ο δε εκπρόσωπος του Οράματος ισχυρίστηκε πως το κόμμα του έχει την πλειοψηφία των… ψηφοφόρων που θα έρθουν στην κάλπη για τη συμμαχία. Μεταξύ άλλων, στην κόντρα μπήκε μέχρι και η οπλοκατοχή, με τον εκπρόσωπο του Οράματος να τάσσεται υπέρ της “νόμιμης οπλοκατοχής των νοικοκυραίων”, με το ΕΝΠΑΝ να αντιδρά και άλλο μετέχοντα να φωνάζει “φωνάξτε τον μπόγια να τον πάρει”.

Φαίνεται πως οι εκπρόσωποι των σχηματισμών που προσπάθησαν να συνεργαστούν, δεν είχαν λύσει τα εσωτερικά τους ζητήματα πριν παρουσιάσουν το κοινό τους πρόγραμμα, και τελικά… δεν υπήρξαν “προγραμματικές συγκλίσεις”.

Δείτε την όλη κόντρα στο 15ο λεπτό του παρακάτω βίντεο όπου διατυπώθηκαν βαρύτατοι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν, όπως “αγράμματος”, “εγκάθετος”, “είσαι για ψυχιατρείο και ψυχοφάρμακα” και άλλου τέτοιου τύπου “ομορφιές”:

Για την ιστορία, μέχρι σήμερα στη “ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ” που έγινε Δια-φωνία, μετείχαν το Λευκό (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Ομάδων) ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης) Α.Κ.Ε (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας) – Ελληνικό Όραμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα