Διαψεύδει ο Φώτης Κουβέλης την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ το Γενάρη του 2015

Διαψεύδει ο Φώτης Κουβέλης την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ το Γενάρη του 2015
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης ψηφίζει σε εκλογικό τμήμα του Περιστερίου την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Ευρωκίνηση

Με ανακοίνωση του γραφείου του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ, διαψεύδεται δήλωση στην οποία φέρεται να ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ενώ κατέβαινε και ο ίδιος υποψήφιος ως πρόεδρος του κομματικού του σχηματισμού

Αίσθηση είχε προκαλέσει η είδηση που ήθελε τον Φώτη Κουβέλη να δηλώνει πως ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ στις δύο περασμένες εκλογικές αναμετρήσεις, καθώς και ‘ΟΧΙ’ στο δημοψήφισμα. Η εν λόγω δήλωση του σε ραδιοφωνικό σταθμό δημιουργούσε την εντύπωση πως ο πρώην βουλευτής επέλεξε το κόμμα της συμπολίτευσης και στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, εκλογική αναμέτρηση στην οποία κατήλθε και εκείνος, ως επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ. Ωστόσο, με ανακοίνωσή του, το γραφείο του κ. Κουβέλη διαψεύδει την είδηση.

“Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 η Δημοκρατική Αριστερά, με επικεφαλής τον τότε πρόεδρό της Φώτη Κουβέλη, […] έδωσε τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις” σχολιάζει το γραφείο και αποδίδει την προσπάθεια να φανεί πως εκείνος ψήφισε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ σε παρανόηση, παραδρομή ή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

Γραφείο Φώτη Κουβέλη

Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 η Δημοκρατική Αριστερά, με επικεφαλής τον τότε πρόεδρό της Φώτη Κουβέλη, μετείχε  με δικό της ψηφοδέλτιο σε ολόκληρη την Ελλάδα  και έδωσε τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις. Κατά συνέπεια μόνο σε παρανόηση, σε παραδρομή ή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων οφείλεται αυτό που επιχειρούν κάποιοι να αποδώσουν στον Φώτη Κουβέλη ότι σε συνέντευξη του σε ραδιόφωνο δήλωσε ότι δήθεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ  στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Το ακριβές της δήλωσης του Φώτη Κουβέλη  είναι ότι: «ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και «όχι» στο δημοψήφισμα. Δήλωσε ακόμη ότι και πάλι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα