Σκέρτσος: Όχι νέο lockdown – Μέτρα χωρίς στήριξη μόνο για τους ανεμβολίαστους

Σκέρτσος: Όχι νέο lockdown – Μέτρα χωρίς στήριξη μόνο για τους ανεμβολίαστους
Ο Άκης Σκέρτσος Eurokinissi

"Η οικονομία και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι που έχουν καθολική, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα εμβόλια" ξεκαθαρίζει η κυβέρνηση.

Ανεβάζει τους τόνους η κυβέρνηση απέναντι σε όσους διστάζουν να εμβολιαστούν, ξεκαθαρίζοντας οτι δεν πρόκειται να υπάρξει άλλο lockdown για να προστατευθούν, απο τη στιγμή που έχουν πρόσβαση στα εμβόλια.

Όπως αναφέρει ο υφυπουργός παρα των πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος σε ανάρτησή του στο facebook, “οριζόντια περιοριστικά μέτρα προφανώς δεν πρόκειται να ληφθούν ξανά. Η οικονομία και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι που έχουν καθολική, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα εμβόλια. Τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη”.

Απορίας άξιον είναι αν αυτή η επιθετική πρακτική θα έχει αποτέλεσμα αφού ήδη ο διαχωρισμός των καταστημάτων εστίασης που ανακοινώθηκε την Τρίτη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Μάλιστα χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του και απευθυνόμενος σε επιχειρηματίες εστίασης για τους μεικτούς και αμιγείς χώρους, ρώτησε: “θέλετε χειμώνα να σας ξανακλείσουμε και τώρα πια που δεν υπάρχουν και λεφτά να χρεοκοπήσετε ή όχι; Αντί να φωνάζετε σε εμας, να βάλετε τους καλλιτέχνες να κάνουν δηλώσεις να πάνε να εμβολιαστούν οι άνθρωποι, να μην έχουμε πανδημία τον χειμώνα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα