Διεγράφη από τη ΝΔ ο Θεόδωρος Γιάνναρος για τις ρατσιστικές δηλώσεις

Διεγράφη από τη ΝΔ ο Θεόδωρος Γιάνναρος για τις ρατσιστικές δηλώσεις
YOUTUBE

Ο Θ. Γιάνναρος εξαπέλυσε ρατσιστική επίθεση κατά του Arash Hampay, πρόσφυγα από το Ιράν που ζει στην Ελλάδα - Τα σχόλιά του αποδοκιμάστηκαν και από τον κ. Πέτσα στο briefing.

Την διαγραφή του Θεόδωρου Γιάνναρου αποφάσισε η ΝΔ μετά την ρατσιστική επίθεση που εξαπέλυσε το μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ κ. Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο κ. Γιάνναρος Θεόδωρος του Δημητρίου από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή.

ADVERTISING

Ο Θ. Γιάνναρος εξαπέλυσε ρατσιστική επίθεση κατά του Arash Hampay, πρόσφυγα από το Ιράν που ζει στην Ελλάδα, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter με το σχόλιο: “Φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό”.

Το στέλεχος της ΝΔ απάντησε με την πρωτοφανή χυδαιότητα: “Θα πας από κει που ήρθες, μαϊμού”.

Το σχόλιο αυτό αποδοκίμασαν τόσο ο κ. Πέτσας στο briefing, ο οποίος τόνισε ότι: “Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους δηλώσεις δεν έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία και στην κυβέρνηση”, αλλά και ο κ. Στεργίου που αποκήρυξε δημοσίως τη θέση αυτή και χαρακτήρισε καταδικαστέες τις δηλώσεις Γιάνναρου.

Διεγράφη από τη ΝΔ ο Θεόδωρος Γιάνναρος για τις ρατσιστικές δηλώσεις
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Πρόσφυγες, Μεταναστευτικό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ρατσιστικές ύβρεις στελέχους της ΝΔ κατά προσφύγων- Παραπέμπεται στο πειθαρχικό της ΝΔ

SHARE:

24Media Network