Ρατσιστικές ύβρεις στελέχους της ΝΔ κατά προσφύγων- Παραπέμπεται στο πειθαρχικό της ΝΔ

Ρατσιστικές ύβρεις στελέχους της ΝΔ κατά προσφύγων- Παραπέμπεται στο πειθαρχικό της ΝΔ

Ο Θεόδωρος Γιάνναρος, μέλος του Τομέα Υγείας της ΝΔ, αποκάλεσε “μαϊμού” Ιρανό πρόσφυγα. “Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν θέση στη ΝΔ” τόνισε ο Πέτσας. Άδειασμα και από Στεργίου. Θα κινηθούν πειθαρχικές διαδικασίες από το κόμμα της ΝΔ.

Χυδαία επίθεση κατά Ιρανού πρόσφυγα που ζει στην Ελλάδα εξαπέλυσε το μέλος του τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Γιάνναρος, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και “άδειασμα” τόσο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα όσο και από τον γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ Γιώργο Στεργίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του News 24/7 θα κινηθούν πειθαρχικές διαδικασίες από το κυβερνών κόμμα.

Ο κ. Γιάνναρος εξαπέλυσε ρατσιστική επίθεση κατά του Arash Hampay, πρόσφυγα από το Ιράν που ζει στην Ελλάδα, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter με το σχόλιο: “Φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό”.

ADVERTISING

Το στέλεχος της ΝΔ απάντησε με την πρωτοφανή χυδαιότητα: “Θα πας από κει που ήρθες, μαϊμού”.

Το σχόλιο αυτό αποδοκίμασαν τόσο ο κ. Πέτσας στο briefing, ο οποίος τόνισε ότι: “Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους δηλώσεις δεν έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία και στην κυβέρνηση”, αλλά και ο κ. Στεργίου που αποκήρυξε δημοσίως τη θέση αυτή και χαρακτήρισε καταδικαστέες τις δηλώσεις Γιάνναρου. 

Τελικά ο κ. Γιάνναρος διεγράφη από τη ΝΔ με απόφαση του Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ κ. Γιώργου Στεργίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Διεγράφη από τη ΝΔ ο Θεόδωρος Γιάνναρος για τις ρατσιστικές δηλώσεις

SHARE:

24Media Network