Διήμερη επίσκεψη Μοσκοβισί στην Ελλάδα

France's Minister of Economy Pierre Moscovici holds a news conference after meeting European Economic and Monetary Affairs Commissioner Olli Rehn (not pictured) at the Commission's Headquarters in Brussels June 4, 2012.  REUTERS/Sebastien Pirlet  (BELGIUM - Tags: POLITICS BUSINESS)
France's Minister of Economy Pierre Moscovici holds a news conference after meeting European Economic and Monetary Affairs Commissioner Olli Rehn (not pictured) at the Commission's Headquarters in Brussels June 4, 2012. REUTERS/Sebastien Pirlet (BELGIUM - Tags: POLITICS BUSINESS) REUTERS

Στην Αθήνα έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα ο επίτροπος Οικονομίας, Πιέρ Μοσκοβισί

Διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα και την Τρίτη (15-16 Δεκεμβρίου) ο επίτροπος Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί, όπως ανακοίνωσε με προσωπικό μήνυμα του στο Twitter.

Είμαστε στο πλευρό της Ελλάδας και του λαού της καθώς προωθούν μεταρρυθμίσεις για την τόνωση της απασχόλησης και την ανάπτυξη, δηλώνει ο κοινοτικός επίτροπος.

Πριν δύο ημέρες, ο Επίτροπος Οικονομίας είχε σχολιάσει την απόφαση της κυβέρνησης για επίσπευση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, εκτιμώντας πως ο πρωθυπουργός "ξέρει πού πηγαίνει".

Σύμφωνα με το Γάλλο επίτροπο, "οι αγορές είναι πάντα πολύ ευαίσθητες στην πολιτική αβεβαιότητα και όταν βρίσκεσαι σε προεκλογική διαδικασία δεν ξέρεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα".

Ακόμη, ο Π. Μοσκοβισί, σχολιάζοντας την απόφαση του Eurogroup για τεχνική παράταση δύο μηνών στο τρέχον πρόγραμμα της Ελλάδας, είπε πως "είναι μια συνολική διαδικασία που δείχνει την πρόθεσή μας, να προχωρήσουμε και να βοηθήσουμε την Ελλάδα να ισχυροποιήσει την οικονομία της με ανάπτυξη και θέσεις απασχόλησης".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μοσκοβισί: Έχω την αίσθηση ότι ο Σαμαράς ξέρει που πηγαίνει, τώρα θα δούμε

"Κλείδωσε” η τεχνική παράταση δύο μηνών-Πρώτα η προεδρική εκλογή, μετά όλα τα υπόλοιπα

SHARE: