Αποστολόπουλος στον εισαγγελέα: Ήθελα να αποδείξω στον Καμμένο ότι ο Χαϊκάλης είναι ανέντιμος

Αποστολόπουλος στον εισαγγελέα: Ήθελα να αποδείξω στον Καμμένο ότι ο Χαϊκάλης είναι ανέντιμος
Συνοδεία πληρεξούσιου δικηγόρου, πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα Εφετών, Ο φερόμενος ως μεσάζοντας για απόπειρα δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη, Γιώργος Αποστολόπουλος στην εισαγγελεία εφετών, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014. Ο Γ. Αποστολόπουλος έχει κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη κακουργήματος που αφορά δωροδοκία του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του φερόμενου ως μεσάζοντα για απόπειρα δωροδοκίας του Π. Χαϊκάλη. Τι δήλωσε ο δικηγόρος του (Vid)

Για 2,5 ώρες κατέθετε στον εισαγγελέα ο Γιώργος Αποστολόπουλος, φερόμενος ως μεσάζοντας για απόπειρα δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη.

Ο Γ. Αποστολόπουλος φέρεται να είπε στον εισαγγελέα ότι ήταν σύμβουλος του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου ως την άνοιξη του 2013 και σε αυτόν φέρεται να ήθελε να αποδείξει ότι ο βουλευτής του ήταν ανέντιμος.

Αναφορικά με το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό, που έχει καταθέσει ο Παύλος Χαϊκάλης, η υπεράσπιση Αποστολόπουλου ζήτησε από τον εισαγγελέα Παναγιωτόπουλο να μην γίνει καμία απολύτως χρήση καθώς πρόκειται για παράνομο υλικό προϊόν τέλεσης κακουργήματος.

Κατά την έξοδό τους από το εισαγγελικό γραφείο, ο δικηγόρος του Γ. Αποστολόπουλου, Π. Σαράκης δήλωσε:
“Μετά από κλήση της εισαγγελίας εφετών, ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην έρευνα μετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη. Αμέσως ανταποκριθήκαμε, δώσαμε εξηγήσεις, δεν ζητήσαμε προθεσμία και αποσαφηνίσαμε την πραγματικότητα.

Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα, κανένα πολιτικό θέμα δεν υπάρχει όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκαλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος, χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαικάλης.

Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Αποκάλυψε (σ.σ. ο Γ. Αποστολόπουλος) συνομιλίες που έγιναν για να αποκαλυφθεί η ηθική υπόσταση Χαϊκάλη.

Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζονται. Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά”.

Ο κ. Αποστολόπουλος είχε κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη κακουργήματος που αφορά δωροδοκία του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη.

Τον Γ. Αποστοτολόπουλο κατονόμασε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, Π. Χαικάλης ως το πρόσωπο που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει ενόψει της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα