Δηλητήριο Βενιζέλου για Στουρνάρα: "Έχει τη μάνα του που παίρνει χαμηλή σύνταξη και τα ξέρει αυτά"

Επίσημη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με τον ιταλό ομόλογό του Ενρίκο Λέτα την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013, στο Μέγαρο Μαξίμου. 
Πρώτο θέμα στην ατζέντα των δυο πρωθυπουργών, τα μέτρα ανάπτυξης που πρέπει να ληφθούν κυρίως για τις χώρες του Νότου.Στην φωτογραφία ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών Βαγγέλης Βενιζέλος (Δ) και ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας (Α) κατά την διάρκεια των δηλώσεων 
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Επίσημη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με τον ιταλό ομόλογό του Ενρίκο Λέτα την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013, στο Μέγαρο Μαξίμου. Πρώτο θέμα στην ατζέντα των δυο πρωθυπουργών, τα μέτρα ανάπτυξης που πρέπει να ληφθούν κυρίως για τις χώρες του Νότου.Στην φωτογραφία ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών Βαγγέλης Βενιζέλος (Δ) και ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας (Α) κατά την διάρκεια των δηλώσεων (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο "αναντικατάστατος" Στουρνάρας και η ειρωνεία Βενιζέλου στις Βρυξέλλες. Κανένα σχόλιο από το ΥΠΟΙΚ για να αποφευχθεί η κόντρα στο εσωτερικό της κυβέρνησης

Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, η καρέκλα του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, φαίνεται να τρίζει επικίνδυνα.

Αν ισχύει η φράση ότι τα σοβαρότερα πράγματα, λέγονται μεταξύ σοβαρού και αστείου, η ειρωνεία Βενιζέλου για τον "τσάρο" της ελληνικής οικονομίας, λέει πολλά.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σε πηγαδάκι δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται για την υπουργική σύνοδο του ΝΑΤΟ, εκτόξευσε δηλητηριώδη βέλη, κάνοντας υποτίθεται χιούμορ.

Κληθείς να τοποθετηθεί για τις φήμες, που θέλουν τον Γ. Στουρνάρα στο μέλλον να καταλαμβάνει τη θέση του Ευρωπαίου επιτρόπου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε:

"Όχι βέβαια, ο Στουρνάρας είναι αναντικατάστατος. Μιλάει, γλυκά, κατευνάζει τον κόσμο, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη συμπάθεια και τη συμπόνια που έχει ανάγκη ο ελληνικός λαός γι' αυτά που υφίσταται".

Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι "έχει τη μάνα του που παίρνει χαμηλή σύνταξη και τα ξέρει αυτά".

Συνεργάτες του κ. Βενιζέλου, προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τη σημασία των όσων είπε, σημειώνοντας ότι πρόκειται για χιούμορ, αλλά και για πράγματα που έχει πει και στον ίδιο τον Γ. Στουρνάρα.

Το υπουργείο Οικονομικών, δεν προέβη σε κανένα σχόλιο για τα όσα είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

SHARE:

24Media Network