Δημητριάδης: O επενδυτής δεν γνώριζε για το πρόστιμο στη ΣΕΚΑΠ, άρα δεν είναι υπόλογος

2. Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων  «Σύσταση Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, Αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και άλλες διατάξεις».
2. Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Σύσταση Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, Αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και άλλες διατάξεις». EUROKINISSI

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην τροπολογία που κατατέθηκε με δική του πρωτοβουλία λέγοντας ότι "ο νέος επενδυτής, εφόσον δεν έλαβε γνώση και δεν ανέλαβε το βάρος για το χρέος, δεν είναι υπόλογος αυτός αλλά οι προηγούμενοι"

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μίμης Δημητριάδης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, αναφέρθηκε στο ζήτημα της πτώχευσης της ΣΕΚΑΠ, τονίζοντας ότι αυτή εξέλιξη προκλήθηκε εξαιτίας ενός προστίμου το οποίο ο επενδυτής που ανέλαβε να τη διασώσει, δεν το γνώριζε.

Υπογράμμισε πως “η τροπολογία που κατέθεσα εγώ παίρνοντας την προσωπική ευθύνη, αλλά για λογαριασμό της συλλογικότητας που εκπροσωπώ ως υπεύθυνος του τμήματος οικονομίας και ανάπτυξης, την καταθέσαμε και έλεγε ότι ο νέος επενδυτής, εφόσον δεν έλαβε γνώση και δεν ανέλαβε το βάρος για το χρέος, δεν είναι υπόλογος αυτός αλλά οι προηγούμενοι”.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι είναι δυσάρεστη εξέλιξη μια εξυγιασμένη επιχείρηση να οδεύει προς λουκέτο επειδή προκύπτει ότι δεν υπήρχε γνώση των προστίμων. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη, ο ΣΥΡΙΖΑ περιμένει και την πολιτική θέση της αντιπολίτευσης για το τι πρέπει να γίνει και να διασωθεί αυτή η υγιής επιχείρηση, καθώς η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να βοηθηθεί η διαδικασία και να μην γίνει η πτώχευση. “Κάνουμε τεράστια αναπτυξιακή πολιτική και δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουμε αυτό να πέσει κάτω εύκολα” είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Με το 'έτσι θέλω' καταδικάζουν τη ΣΕΚΑΠ

Έκτακτο ΔΣ της ΣΕΚΑΠ- Προετοιμάζει την αναγκαστική πτώχευση

SHARE: