“Δημοκράτες” το νέο κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου

Διαβάζεται σε 2'
Ανδρέας Λοβέρδος
Ανδρέας Λοβέρδος

Το όνομα του νέου του κόμματος, με το οποίο θα “παλέψει” στις επερχόμενες ευρωεκλογές, αποκάλυψε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Στη μάχη των επερχόμενων ευρωεκλογών θα “ριχτεί” και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος και ανακοίνωσε το όνομα του νέου κόμματος που ίδρυσε.

Με το βίντεο να γυρίζεται στον Έβρο, σε έναν συμβολικό -κατά τον ίδιο- τόπο της χώρας, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απευθύνει κάλεσμα προς τους πολίτες να στηρίξουν το κόμμα του “για την καλύτερη Ελλάδα που έχουμε μέσα μας”.

“Συμπολίτες μου, από τον Έβρο, εδώ που χτυπά δυνατά η καρδιά της Ελλάδας, εδώ που τα σύνορά μας είναι και σύνορα της Ευρώπης, ανακοινώνω την ίδρυση του κόμματός μας.

Το όνομά του: Δημοκράτες, ένα κόμμα πατριωτικό, λαϊκό, πολιτικά φιλελεύθερο, εκσυγχρονιστικό, μεταρρυθμιστικό, ψηφιακό, πολυσυλλεκτικό.

Είμαστε Έλληνες στην ενωμένη Ευρώπη και θα παλέψουμε κι από εκεί για την πατρίδα μας, για την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την Ευρώπη των πολιτών.

Δεν ξεκινάμε τυχαία από εδώ. Στέλνω ένα μήνυμα από εδώ, από ένα μετερίζι που οι Έλληνες φυλάμε Θερμοπύλες, που πρόσφατα το 2020 αποκρούσαμε μια απόπειρα εισβολής. Ένα μήνυμα φεύγει από εδώ και πηγαίνει σε όλους τους Ευρωπαίους, ότι μόνο ενωμένοι και ασφαλείς θα παλέψουμε, θα αγωνιστούμε με επιτυχία για την αναγέννηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συμπολίτες μου, με δυναμισμό, με μετριοπάθεια, με κοινή λογική εμείς οι Δημοκράτες ξεκινάμε τον αγώνα για την καλύτερη Ελλάδα που έχουμε μέσα μας”, είναι το μήνυμα του Ανδρέα Λοβέρδου στο βίντεο παρουσίασης του νέου του κόμματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα