Δημοκρατική Συμμαχία: “Άνθρακας ο θησαυρός”

Δημοκρατική Συμμαχία: “Άνθρακας ο θησαυρός”
Στιγμιότυπο από την σημερινή συνεδρίαση της ολομέλειας της βουλής,κατά την συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων του Προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, προς τον πρωθυπουργό, σχετικά με τον κίνδυνο ενεργειακής ανεπάρκειας για τη χώρα μας.Απάντησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος και ερώτηση του Προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, προς τον πρωθυπουργό, σχετικά με τις περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις.Απάντησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος,επερώτηση, αρμοδιότητας των Υπουργείων Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, 4 Ανεξάρτητων Βουλευτών σχετικά με το άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα,απάντησε ο Υφυπουργός Οικονομικών Σωκράτης Ξυνίδης.Στην φωτογραφία ο ανεξάρτητος βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης,Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Διαβάστε, σε ποιους κήρυξε ανένδοτο αγώνα το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη

Επίθεση σε όσους επιχειρούν να εξοντώσουν πολιτικά τη Ντόρα Μπακογιάννη, χρησιμοποιώντας την υπόθεση με το έμβασμα του συζύγου της Ισίδωρου Κούβελου στο εξωτερικό για την αγορά πλοίου, εξαπέλυσε ο βουλευτής  της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης , όπως επισημαίνει:

“Η Δημοκρατική Συμμαχία έχει κηρύξει ανένδοτο αγώνα στη διαφθορά και το αποδεικνύει καθημερινά. Ήμασταν οι πρώτοι που ζητήσαμε και ζητάμε ουσιαστική περικοπή 50% των κρατικών επιχορηγήσεων των κομμάτων, με ταυτόχρονη κατάργηση κάθε έκτακτης χρηματοδότησης.

Ήμασταν από τους πρώτους και δυστυχώς από τους λίγους Βουλευτές που καταθέσαμε όλα τα οικονομικά μας στοιχεία στη Βουλή και εξουσιοδοτήσαμε ενυπόγραφα τον Πρόεδρο κ. Πετσάλνικο να διερευνήσει τυχόν λογαριασμούς μας στο εξωτερικό, μετά τις φήμες που ενέπλεκαν Βουλευτές με κρυφές καταθέσεις στην Ελβετία.

Ήμασταν οι μόνοι που ζητήσαμε να αναρτηθούν μόνιμα στο διαδίκτυο τόσο το τελευταίο πόθεν έσχες όλων των βουλευτών και των μελών της κυβέρνησης, όσο και οι σχετικές δηλώσεις της πρώτης χρονιάς εκλογής τους στο κοινοβούλιο ή σε υπουργικά καθήκοντα. Ήμασταν οι πρώτοι που ζητήσαμε να μειωθούν οι Βουλευτές από 300 σε 200.

Από την πρώτη στιγμή αυτής της παραφιλολογίας σχετικά με τον υποτιθέμενο βουλευτή που “έβγαλε” το 1 εκατομμύριο, ζητούσαμε να έρθουν όλα στο φως. Ακόμα και σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη δημόσια από το βήμα της Βουλής, απαίτησε να δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία και να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός.

Θα είμαστε εδώ να στηλιτεύουμε αυτούς που εμπαίζουν τους θεσμούς και αμαυρώνουν υπολήψεις”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα