Δημοσίευμα: Αποχωρεί η Αλέκα Παπαρήγα από την ηγεσία του ΚΚΕ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛΕΚΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 94 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ
(EUROKINISSI // ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ)
ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛΕΚΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 94 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ (EUROKINISSI // ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ) EUROKINISSI

Πολύ κοντά στην απόφαση για αποχώρηση από την ηγεσία του ΚΚΕ, η Αλέκα Παπαρήγα σύμφωνα με την εφημερίδα "Καθημερινή". Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι να τη διαδεχθούν

Έτοιμη να αφήσει το τιμόνι του ΚΚΕ, είναι η επί 22 χρόνια Γενική Γραμματέας του, Αλέκα Παπαρήγα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Καθημερινή".

Η εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες, αλλά και συνεντεύξεις της κ. Παπαρήγα, σημειώνοντας ότι η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, έχει αποφύγει να απαντήσει με σαφήνεια αν θα συνεχίσει.

Η ίδια η κα Παπαρήγα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο MEGA ότι "ουδείς αναντικατάστατος" και προσθέτοντας ότι "στο κόμμα έχει αναπτυχθεί μια ικανότατη γενιά στελεχών".

Η εκλογή νέου γραμματέα, θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής από τη νέα Κεντρική Επιτροπή, που θα προκύψει από το συνέδριο του ΚΚΕ, που ξεκινά στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης, με την εισήγηση της Αλέκας Παπαρήγα.

Σύμφωνα με την "Καθημερινή", επικρατέστεροι υποψήφιοι για τη διαδοχή της, φέρονται οι κ. Δ. Κουτσούμπας, Γ. Μαρίνος και Ν. Σοφιανός.

Το αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, μένει να αποδειχθεί το βράδυ της Κυριακής, καθώς οι φήμες για αποχώρηση της Α. Παπαρήγα από την ηγεσία του ΚΚΕ, επαναλαμβάνονται, ωστόσο παραμένει στη θέση της από το 1991.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αρχίζει την Πέμπτη το 19ο συνέδριο του ΚΚΕ

SHARE:

24Media Network