Διπλό “μπλόκο” του Δήμου Αθηναίων στους χρυσαυγίτες

Διπλό “μπλόκο” του Δήμου Αθηναίων στους χρυσαυγίτες
O δημάρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης Eurokinissi

Το μήνυμα στη Χρυσή Αυγή και τους εκπροσώπους της από την πρώτη κιόλας συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας ήταν σαφές.

Διπλό “μπλόκο” έβαλε το βράδυ της Δευτέρας στην Χρυσή Αυγή ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του δημοκρατικού χώρου.

Στην πρώτη, ουσιαστικά, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας τόσο ο Δήμαρχος Αθηναίων όσο και οι Νάσος Ηλιόπουλος, Παύλος Γερουλάνος και Νίκος Σοφιανός αποχώρησαν επιδεικτικά από την αίθουσα μόλις πήρε τον λόγο για να κάνει την πρώτη του ομιλία ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής» Ηλίας Κασιδιάρης.

Το ίδιο επιδεικτικά επέστρεψαν μόλις εκείνος ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του.

Λίγο αργότερα, οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, με την ψήφο τους απέκλεισαν όλους τους υποψήφιους που πρότεινε η Χρυσή Αυγή για εκπροσώπηση στα Διοικητικά Συμβούλια Οργανισμών και όλων συνολικά των Δημοτικών φορέων.

Το μήνυμα στην Χρυσή Αυγή και τους εκπροσώπους της από την πρώτη κιόλας μέρα ήταν σαφές και είναι επίσης σαφές ότι έτσι θα πορευτεί το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας στο συγκεκριμένο ζήτημα όλη το επόμενο τετραετία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα