Δούρου: Πριν 41 χρόνια κάποια παιδιά ανέβηκαν στις ταράτσες. Τα Like, τα tweets και τα ποσταρίσματα δεν είναι αρκετά

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στο μνημείο του Πολυτεχνείου την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014, τρίτη ημέρα από τον εορτασμό της εξέγερσης των φοιτητών κατά της Χούντας.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στο μνημείο του Πολυτεχνείου την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014, τρίτη ημέρα από τον εορτασμό της εξέγερσης των φοιτητών κατά της Χούντας. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Κατάθεση στεφανιών από αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και την περιφερειάρχη Αττικής Ρ. Δούρου. Τι δήλωσε

Συνεχίζεται η κατάθεση στεφανιών στο χώρο του Πολυτεχνείου για τη συμπλήρωση 41 χρόνων από την ημέρα της εξέγερσης.

Το μεσημέρι, στεφάνι κατέθεσε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους Δημήτρη Βίτσα, γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, τον Νίκο Βούτση γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και τον Ιάσωνα Καλαθά, από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, Γραμματέα Σπουδάζουσας.

Σε δηλώσεις του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο κ. Βούτσης είπε: «Θυμάμαι την εξέγερση του Νοέμβρη, τους αγώνες του λαού μας. Ενθαρρύνουμε και τιμάμε τους αγώνες του σήμερα για μια νέα μεταπολίτευση, έτσι ώστε ο λαός μας να φύγει από την κατάντια που τον έχουν σπρώξει. Τιμάμε τους αγώνες που είναι για τη μνήμη απέναντι στη λήθη».

Λίγο αργότερα στον χώρο του Πολυτεχνείου βρέθηκε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, που σε δηλώσεις της ανέφερε: «Η ελευθερία και η δημοκρατία είναι πολύ ακριβές για να νομίζουμε ότι άπαξ κερδίσαμε. Πριν 41 χρόνια κάποια παιδιά ανέβηκαν στις ταράτσες, την Πέμπτη κάποια παιδιά διεκδίκησαν κάποιο πλακόστρωτο. Θέλω να πω στους νέους και τις νέες ότι τα λάικ, τα τουίτς και τα ποσταρίσματα δεν είναι αρκετά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πολυτεχνείο, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network