Δραγασάκης: Ανοιχτός ο φάκελος τράπεζες για την κυβέρνηση

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

“Ας μας πει η ΝΔ τι θα γίνει με το δικό της δάνειο” προκάλεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης την αξιωματική αντιπολίτευση

“Για την κυβέρνηση ο φάκελος των τραπεζών όχι μόνο παραμένει ανοιχτός, αλλά δεν έχει ανοίξει κάν” δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, ο οποιος έχει και την αρμοδιότητα για τις τράπεζες, κατά τις προγραμματικές δηλώσεις.

“Άκουσα την κριτική της αντιπολίτευσης με προσοχή. Από την πλευρά της ΝΔ ήταν αντιπολίτευση επιθετική και ταυτόχρονα ρηχή και επιφανειακή. Και επειδή άκουσα σχόλια για τις τράπεζες, για το θέμα των διοικήσεων, από τον κ.Βενιζέλο και τον κ.Μεϊμαράκη, τι έγιναν τα λεφτά που δόθηκαν, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι για την κυβέρνηση ο φάκελος των τραπεζών όχι μόνο παραμένει ανοιχτός, αλλά δεν έχει ανοίξει κάν” είπε ειδικότερα ο κ.Δραγασάκης.

“Να δούμε τι έγινε στις τράπεζες, που πήγαν τα λεφτά που δόθηκαν, με ποια κριτήρια δόθηκαν δάνεια, γιατί ακόμη και σήμερα συνεχίζονται τέτοια φαινόμενα. Ας μας πει η αξιωματική αντιπολίτευση τι θα γίνει με το δικό της δάνειο, που δεν είναι ευκαταφρόνητο”, συνέχισε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE: