Έφη Αχτσιόγλου: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων”

Έφη Αχτσιόγλου: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων”
Η Έφη Αχτσιόγλου Eurokinissi

Για μάχη που πρέπει να δοθεί με πολιτικούς όρους στη Βουλή και στην Κοινωνία έκανε λόγο η Έφη Αχτσιόγλου στο μήνυμά της μετά το αποτέλεσμα στον α' γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολλά μηνύματα περιείχε η δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου, ενόψει του β’ γύρου των εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

“Σήμερα είναι μεγάλη βραδιά για την παράταξη αφού ανταποκρίθηκαν 146000 στο κάλεσμά της. Για ένα κόμμα ισχυρό και σύγχρονο. Τους ευχαριστώ όλες και όλους. Είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι σε όσους επιτίθενται στις αξίες μας που διαχρονικά υπηρετούμε με πρωτεργάτη τον Αλέξη Τσίπρα. Σας καλώ να προσέλθετε στις κάλπες την επόμενη Κυριακή. Θα καθορίσει αν θα δώσουμε τους όρους με πολιτικούς όρους, στη Βουλή και έξω από αυτήν. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορεύεται στα νερά των εύκολων λύσεων. Αυτό που θέλουμε είναι να νικήσουμε το καθεστώς της δεξιάς. Μαζί για τους αγώνες που έρχονται και τη ζωή που μας αξίζει”, δήλωσε η κα Αχτσιόγλου, η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση με 36,1%

Η Έφη Αχτσιόγλου Eurokinissi

 

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, Γιάννης Δρόσος, ο β’ γύρος των εσωτερικών εκλογών που θα κρίνει την προεδρία κόμματος θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου μεταξύ της Έφης Αχτσιόγλου και του Στέφανου Κασσελάκη.

Στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετείχαν συνολικά 146.635 μέλη του κόμματος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα