Εφημερίδα Ποντίκι: "Μετανοούμε και "με εντολή Σαμαρά" διορθώνουμε το σκίτσο που εκνεύρισε το Μαξίμου"

Εφημερίδα Ποντίκι: "Μετανοούμε και "με εντολή Σαμαρά" διορθώνουμε το σκίτσο που εκνεύρισε το Μαξίμου"

Σε αντικατάσταση της γελοιογραφίας που προκάλεσε την οργή του πρωθυπουργού προχώρησε η εφημερίδα το Ποντίκι (Pics)

Η αναστάτωση που προκάλεσε στο Μαξίμου η γελοιογραφία της εφημερίδας "Το Ποντίκι", με "πρωταγωνιστή" τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, οδήγησε στην αντικατάσταση του σκίτσου από την εφημερίδα.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα: "Μετά την καταλυτική παρέμβαση του πρωθυπουργικού γραφείου, που αποκάλεσε «άθλιο» το πρωτοσέλιδο σκίτσο του «Ποντικιού» την Πέμπτη, το σκίτσο άλλαξε και προσαρμόστηκε στην κυβερνητική επιθυμία. Παραθέτουμε λοιπόν και το αρχικό σκίτσο και το διορθωμένο, ώστε να μπορούν οι αναγνώστες μας να διαπιστώσουν το μέγεθος της μεταμέλειάς μας."

Η ανακοίνωση που  εκδόθηκε από το γραφείο του πρωθυπουργού αργά το απόγευμα της Πέμπτης, ήταν η εξής:

"Το άθλιο πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα “Το Ποντίκι”, οι εμπνευστές του και όσοι κρύβονται πίσω από τους εμπνευστές του, να γνωρίζουν ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν άγεται, ούτε φέρεται, ούτε κάμπτεται από κανέναν".

Στη συνέχεια, με αφορμή την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, από την εφημερίδα εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση - απάντηση:

"Φαίνεται ότι οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, εκτός των άλλων, έχουν απωλέσει την αίσθηση του χιούμορ και της πολιτικής σάτιρας που κάνει το «Ποντίκι» εδώ και 35 χρόνια.Ψυχραιμία…"

Ιδού το πρώτο και το δεύτερο - διορθωμένο σκίτσο της εφημερίδας

Εφημερίδα Ποντίκι:
Εφημερίδα Ποντίκι:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αντώνης Σαμαράς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η γελοιογραφία που προκάλεσε την οργή Σαμαρά:Η κυβέρνηση δεν κάμπτεται απαντά το Μαξίμου

SHARE:

24Media Network