Εκδήλωση για την 'αλληλεγγύη στην Ελλάδα και στο ΣΥΡΙΖΑ' διοργανώνει η γερμανική αριστερά

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προσέρχεται στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015, στην Βουλή.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προσέρχεται στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015, στην Βουλή. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Το αδερφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, Die Linke, διοργανώνει εκδήλωση για να στηρίξει την ελληνική κυβέρνηση. Παρών στο Μαρβούργο της Έσσης για την πρωτοβουλία της γερμανικής αριστεράς και ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών

Σε εκδήλωση με τίτλο «Αλληλεγγύη στην Ελλάδα και στον ΣΥΡΙΖΑ», η οποία διοργανώνεται από την γερμανική Αριστερά (Die Linke) στο Μαρβούργο της Έσσης θα παρευρεθεί την ερχόμενη Κυριακή ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική σελίδα της τοπικής εφημερίδας «Oberhessische Presse».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Κοτζιάς θα συνομιλήσει με τον αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Αριστεράς Βόλφγκανγκ Γκέρκε, ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Τζίνα Πιτς να ερμηνεύει τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο κ. Κοτζιάς, ο οποίος έχει φοιτήσει στο πανεπιστήμιο του γειτονικού Γκίσεν, έχει εργαστεί ως επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μαρβούργου, ενώ ήταν μέλος της Ερευνητικής Ομάδας για την ΕΕ.

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γερμανία, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network