Εκλογές στη ΝΔ. Μεϊμαράκης: Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε αυτή τη διαδικασία

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ-O ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ  ΤΗΣ ΝΔ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΕΒΕΑ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ )
ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ-O ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΕΒΕΑ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ) EUROKINISSI

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του ΕΒΕΑ, και έκανε δηλώσεις σχετικά με το διακύβευμα του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών

Στο εκλογικό κέντρο του ΕΒΕΑ βρέθηκε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, από όπου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

" Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή για τη ΝΔ. Σ' αυτή τη γιορτή συμμετέχουν όλοι εκείνοι που θέλουν η ΝΔ να γυρίσει σελίδα. Το μήνυμά τους, είναι η ΝΔ να ξεκινήσει μια νέα πορεία, να δημιουργήσει ένα νέα πρόγραμμα κυβερνητικό και να ξανακατακτήσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών" είπε και τόνισε: "Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε αυτή τη διαδικασία, νικητής είναι η δημοκρατία μέσα στη ΝΔ και νικητές είμαστε όλοι".

Ο κ. Μεϊμαράκης δεν ψήφισε, αφού θα πρέπει να μεταβεί στο εκλογικό κέντρο του Υμηττού για να ασκήσει το δικαίωμά του, όπου είχε ψηφίσει και στον α' γύρο.

Δείτε τις δηλώσεις του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εκλογές στη ΝΔ: Μητσοτάκης: Τη Δευτέρα η ΝΔ δεν θα είναι απλά ενωμένη, θα είναι και ανανεωμένη

Εκλογές στη ΝΔ: Από τον πρώτο γύρο του fax στο δεύτερο γύρο του email

Εκλογές στη ΝΔ: Με selfie και συνθήματα υποδέχτηκαν τον Κ. Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη

Εκλογές στη ΝΔ: Σαμαράς: Η παράταξη πάλεψε, δικαιώθηκε, κράτησε

SHARE: