Η ώρα των πράξεων. Ανθρωπιστική κρίση, ΕΡΤ, Προστασία Α' κατοικίας, στα πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης

Η είσοδος του Μεγάρου Μαξίμου στην οδό Ηρώδου Αττικού,Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Η είσοδος του Μεγάρου Μαξίμου στην οδό Ηρώδου Αττικού,Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Έκτακτη σύσκεψη στο στο Μέγαρο Μαξίμου. Ποιοι συμμετείχαν και τι συζητήθηκε. Έρχονται τα πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης. Υπουργικό συμβούλιο το απόγευμα με ομιλία του πρωθυπουργού

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με το οικονομικό επιτελείο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης, ο υπουργός Οικονομίας Γ. Σταθάκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Ν. Βαλαβάνη και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος και Λαφαζάνης.

Συζητήθηκαν τα νομοσχέδια που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή, την επόμενη εβδομάδα. Στις 19:30 το απόγευμα της Παρασκευής, θα πραγματοποιηθεί Υπουργικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός στην ομιλία του (θα μεταδοθεί ζωντανά) θα ανακοινώσει  τις 6 πρώτες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης. Αυτές είναι:

*Νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση   

*Νομοσχέδιο για την Προστασία Α' κατοικίας

*Νομοσχέδιο για την ΕΡΤ

*Νομοσχέδιο για τις Ληξιπρόθεσμες οφειλές,

*Νομοσχέδιο για τη Φοροδιαφυγή

*Έναρξη των διαδικασιών για την σύσταση Εξεταστικής για το πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυβέρνηση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βαρουφάκης: Αυτοί μου ζήτησαν να είναι ασαφές το κείμενο στο Eurogroup για να περάσει από τα κοινοβούλια

SHARE:

24Media Network