Εκτός ΛΑ.Ο.Σ οι Βορίδης, Γεωργιάδης

Εκτός ΛΑ.Ο.Σ οι Βορίδης, Γεωργιάδης
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 (PHASMA/Μ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ) Phasma

Διαβάστε στο NEWS 247, τι δήλωσαν οι Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης

Αναταράξεις προκλήθηκαν και στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ, με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΛΑΟΣ έθεσε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης τους βουλευτές Μάκη Βορίδη και ‘Αδωνη Γεωργιάδη μετά την απόφαση τους να υπερψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση και να μην συνταχθούν με την γραμμή του κόμματος που απείχε από την ψηφοφορία.

“Έπραξα κατά τη συνείδηση μου σε μια κρίσιμη για το έθνος ψηφοφορία”, δήλωσε μετά τη διαγραφή του ο πρώην  βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης . Όπως είπε ο βουλευτής πράττει κατά το Σύνταγμα και τόνισε ότι τώρα πρέπει να προχωρήσουμε ως έθνος στα βήματα που είναι απαραίτητα, ενώ τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα επαναφοράς του στην κυβέρνηση. Επίσης είπε ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη για ένταξή του στη ΝΔ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος επίσης διαγράφηκε από την κοινοβουλευτική  ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ, δήλωσε :

“Η ψήφος μου ήταν κατά συνείδηση, γιατί σε ένα τόσο σημαντικό θέμα δεν μπορεί να υπάρξει θέμα κομματικής πειθαρχίας. Σέβομαι και τιμώ τον Γιώργο Καρατζαφέρη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα