Ελένη Κούρκουλα: Μήπως ο κάθε Έλληνας δεν ήταν ένας μικρός "Τσοχατζόπουλος";

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ (Α) Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ(Μ) ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ (Δ) ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ  (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ (Α) Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ(Μ) ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ (Δ) ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε η πρώην υφυπουργός Παιδείας, Ελένη Κούρκουλα, σε κυριακάτικη εφημερίδα

Συνέντευξη στην " Εφημερίδα των Συντακτών" παραχώρησε η ηθοποιός και πρώην υφυπουργός Παιδείας, Ελένη Κούρκουλα.

Μιλώντας για πολιτική, μεταξύ άλλων, αναφέρει στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα:

"Μη σας φανεί ακραίο, αλλά μήπως ο κάθε Ελληνας δεν ήταν ένας μικρός, μικρός, μικρός «Τσοχατζόπουλος»; Δήλωσε κανείς την πραγματική αξία του σπιτιού που αγόρασε; Δεν είμαστε ένας βαθιά αλλοτριωμένος λαός; Επί χρόνια όλοι πιστεύαμε ότι υπάρχουν κάποια λεφτά, που δεν είναι δικά μας. Που τα έχει κάπου κάποιο κράτος και οφείλει να μας δίνει. Ποτέ δεν συνειδητοποιήσαμε ότι αυτά τα λεφτά ήταν δικά μας και τώρα τελείωσαν. Ακόμα και σήμερα θεωρούμε ότι εκείνος που δεν μας κόβει απόδειξη δεν κλέβει εμάς, αλλά το «κράτος». Και τον συγχωρούμε, αν δεν κάνουμε κι εμείς το ίδιο".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άκης Τσοχατζόπουλος
SHARE:

24Media Network