Ελεύθερη η πρώην σύζυγος του Α.Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν

Ελεύθερη η πρώην σύζυγος του Α.Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν

Eλεύθερη χωρίς όρους μετά την απολογία της, η πρώην σύζυγος του Α. Τσοχατζόπουλου. Ακολουθεί η απολογία του Γιάννη Σμπώκου

Ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε μετά την απολογία της στον ειδικό ανακριτή Γαβ. Μαλλή, η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου που κλήθηκε να λογοδοτήσει για εμπλοκή της στην υπόθεση των παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Η κατηγορουμένη, Γκούντρουν Μολντενάουερ, κλήθηκε σε απολογία καθώς εντοπίστηκαν εμβάσματά της προς την ιταλική εταιρία που φέρεται να διακινούσε παράνομα χρήματα του πρώην υπουργού, την οποία είχε συστήσει ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης.

Σε βάρος της Γερμανίδας υπηκόου, πρώην συζύγου του πρωταγωνιστή της υπόθεσης, ο συγκατηγορούμενός της πλέον, Νίκος Ζήγρας ισχυρίστηκε στον ανακριτή, ότι έλαβε «μαύρα χρήματα» για να αποδεσμεύσει τον Τσοχατζόπουλο προκειμένου εκείνος να παντρευτεί τη Βίκυ Σταμάτη.

Σε λίγη ώρα, ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί ο πρώην γενικός γραμματέας Εξοπλισμών του υπουργείου Άμυνας Γιάννης Σμπώκος, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα πριν από λίγες ημέρες και στον οποίο αποδίδεται κεντρικός ρόλος στη διακίνηση και αξιοποίηση «μαύρου πολιτικού χρήματος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άκης Τσοχατζόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στον ανακριτή εκ νέου ο Γιάννης Σμπώκος

SHARE:

24Media Network