Ελίζα Βόζενμπεργκ: “Καμία λάσπη δεν μπορεί να με αγγίξει”

Ελίζα Βόζενμπεργκ: “Καμία λάσπη δεν μπορεί να με αγγίξει”
Αγιασμός στην Βουλή για την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου.Στην φωτογραφία η Ελίζα Βόζενμπεργκ ,Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 (EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Κατά την πρώην βουλευτή της ΝΔ, ωστόσο, «προκύπτουν εύλογα τα ερωτήματα, τόσο για το εάν η επίμαχη λίστα είναι πράγματι γνήσια, όσο και για το με ποιον τρόπο έγινε αντικείμενο διαρροής

«Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι όχι μόνο δεν έχω κάποια σχετική ενημέρωση, αλλά και ότι βεβαίως, δεν ελέγχομαι από οποιαδήποτε αρμόδια υπηρεσία ή ελεγκτική αρχή», αναφέρει σε δήλωσή της η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζενμπεργκ, αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματός της στη λίστα του ΣΔΟΕ.

«Καμία λάσπη δεν μπορεί να με αγγίξει και είναι αυτονόητο ότι με κάθε νόμιμο τρόπο θα προστατέψω την προσωπικότητά μου».

Κατά την πρώην βουλευτή της ΝΔ, ωστόσο, «προκύπτουν εύλογα τα ερωτήματα, τόσο για το εάν η επίμαχη λίστα είναι πράγματι γνήσια, όσο και για το με ποιον τρόπο έγινε αντικείμενο διαρροής.

Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ οφείλει άμεσα να δώσει δημόσια εξηγήσεις για την προκλητική σπίλωση και άδικη προσβολή πολιτικών προσώπων, τα οποία, μέσα σε αυτήν τη δραματική για τη χώρα μας συγκυρία, προσφέρονται ως βορά στη χειμαζόμενη και δικαιολογημένα αγανακτισμένη ελληνική κοινωνία», σημειώνει, μεταξύ άλλων, η κ. Βόζενμπεργκ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα