Ελληνική Λύση: Ευφάνταστος ο δήθεν διάλογος Γραμμένου – Φλώρου

Διαβάζεται σε 2'
Κυριάκος Βελόπουλος
Κυριάκος Βελόπουλος EUROKINISSI

Διαψεύδει την ύπαρξη του διαλόγου μεταξύ των βουλευτών Β. Γραμμένου και Κ. Φλώρου η Ελληνική Λύση και υποστηρίζει πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη

«Εδώ και αρκετή ώρα, διακινείται σε όλα τα sites ένας ευφάνταστος δήθεν διάλογος, μεταξύ του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου και του βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου. Τον εν λόγω διάλογο έδωσε ο ίδιος ο κατηγορούμενος -για κακούργημα πλέον- αλλά και κάποιοι “καλοθελητές”, που επιχειρούν να εμπλέξουν την Ελληνική Λύση, επινοώντας τον, ως γραμμή υπεράσπισης», τονίζει σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση για το βίαιο επεισόδιο που σημειώθηκε την Τετάρτη (24/4) στη Βουλή.

Παράλληλα, το γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει: «Καλούμε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης να απέχουν από την αναπαραγωγή του, σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, σημειώθηκε βίαιο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνο Φλώρο στη Βουλή, ο οποίος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την άρση της Ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει για συκοφαντική δυσφήμιση ο Ευστάθιος Φλώρος, πρώην στέλεχος της Ελληνικής Λύσης και πατέρας του ανεξάρτητου, προερχόμενου από τους Σπαρτιάτες, βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου, κατηγορώντας τον ότι κρύβεται πίσω από εικονικό λογαριασμό στο Τwitter.

Πριν ο κ. Φλώρος γρονθοκοπήσει τον βουλευτή της Ελ. Λύσης, υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους και όταν οι δύο τους βγήκαν έξω από την αίθουσα, ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών τον έπιασε από τον γιακά και τον έριξε κάτω.

Στη συνέχεια, ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών προσήχθη από τη φρουρά της Βουλής και θα οδηγηθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου στη ΓΑΔΑ (Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής) – και μάλιστα δίχως να μεσολαβεί η διαδικασία της άρσης ασυλίας – ο ανεξάρτητος βουλευτής των Σπαρτιατών Κ. Φλώρος για την επίθεση στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Β. Γραμμένο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα