Εμφύλιος στη ΝΔ για το νέο Μνημόνιο

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ (ICON PRESS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ)
ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ (ICON PRESS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ) ICON

Αντίθετος με τα νέα μέτρα που απαιτεί η τρόικα ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ. Καλεί τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων να πουν "όχι"

Εκφράζοντας την αντίθεσή του στα νέα μέτρα, ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ, Νίκος Κουτσούκης, υποστηρίζει ότι εάν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, πιστεύει ότι με το "ναι" που ενδεχομένως πει θα σωθεί η χώρα θα πρέπει να ξέρει ότι τα ποσοστά του κόμματος θα κατρακυλήσουν στα ποσοστά που σήμερα βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ.

«Εγώ λέω ότι πρέπει να πουν "όχι", γιατί οι αρχηγοί των κομμάτων γίνονται ηγέτες με τα λίγα και στιβαρά "όχι". Όχι, με τα πολλά και υποτακτικά "ναι"», ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα".

Υποστήριξε πως αν αρνηθούν οι αρχηγοί το νέο πακέτο μέτρων δεν υπάρχει ούτε μια στο δισεκατομμύριο να οδηγήσουν την Ελλάδα στη χρεοκοπία.

"Πιστεύω, όμως, ακράδαντα ότι, μόλις διασφαλίσουν και με τους ειδικούς λογαριασμούς που λέει η κ. Μέρκελ τα χρήματά τους και τόκους των δανείων που μας έδωσαν, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η χώρα θα πάει στην χρεοκοπία", τόνισε.

Ερωτηθείς αν θα αποχωρήσει από τη Νέα Δημοκρατία, σημείωσε πως "αυτό θα το αποφασίσω την ώρα που θα το δω. Δεν μπορώ να κάνω εικασίες εγώ από τώρα. Έχω κατά νου πολλά πράγματα. Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα κάνει, περίπου, πάνω-κάτω, τα ίδια πράγματα".

SHARE:

24Media Network