Ενημέρωση Κοτζιά στη Βουλή για την επίσκεψη Ερντογάν

2nd Ministerial Meeting of Greece, Albania, Bulgaria and FYROM, Thessaloniki, Greece on October 5, 2017. / 2   , ,   , , 5  2017.
2nd Ministerial Meeting of Greece, Albania, Bulgaria and FYROM, Thessaloniki, Greece on October 5, 2017. / 2 , , , , 5 2017. KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Ο υπουργός Εξωτερικών θα ενημερώσει την Πέμπτη τους βουλευτές - μέλη της επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων

Ενημέρωση στη Βουλή για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα θα παράσχει την Πέμπτη στις 16:00 ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Ο κ. Κοτζιάς θα ενημερώσει για το θέμα τους βουλευτές μέλη της επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων. Η απόφαση για την ενημέρωση ελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή το μεσημέρι σε επικοινωνία που είχε ο υπουργός Εξωτερικών με τον πρόεδρο της επιτροπής, Κώστα Δουζίνα.

Αίτημα για επίσημη ενημέρωση της αρμόδιας επιτροπής σχετικά με την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα διατύπωσε και σήμερα ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος. Ο σκιώδης υπουργός Εξωτερικών της ΝΔ κατήγγειλε ότι η επίσκεψη Ερντογάν «περισσότερο τραυμάτισε, παρά θεράπευσε, και άφησε πίσω της έντονο προβληματισμό και πολλά σοβαρά ερωτήματα για το αποτέλεσμα και τις επιπτώσεις της στις σχέσεις της χώρας με την Τουρκία».

SHARE:

24Media Network