'Επαναστάτη φασίστα' αποκάλεσε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον ΠΑΜίτη που εισέβαλε στο υπ. Εργασίας

Συνεδρίαση της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, με θέματα  ημερήσιας διάταξης: Μείωση της χρήσης της πλαστικής σακούλας, Από την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στην Εκπαίδευση για την Aειφορία, Συζήτηση με τον Επίτροπο της Ε.Ε., αρμόδιο για τη Δράση για το Κλίμα και την Ενέργεια, κ. Miguel Arias Canete, με θέμα: "Δέσμη μέτρων για καθαρή ενέργεια και οι επιπτώσεις της στην Ελλάδα".
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Προστασία του Γεωπεριβάλλοντος: Η κατάσταση σήμερα, προβλήματα και προοπτικές.
Χρηματοδοτικά εργαλεία για το περιβάλλον. Εξέταση του πλαισίου εγκατάστασης εραιοσυστημάτων.
Προστασία του Κορινθιακού Κόλπου.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, με θέματα ημερήσιας διάταξης: Μείωση της χρήσης της πλαστικής σακούλας, Από την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στην Εκπαίδευση για την Aειφορία, Συζήτηση με τον Επίτροπο της Ε.Ε., αρμόδιο για τη Δράση για το Κλίμα και την Ενέργεια, κ. Miguel Arias Canete, με θέμα: "Δέσμη μέτρων για καθαρή ενέργεια και οι επιπτώσεις της στην Ελλάδα". (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Προστασία του Γεωπεριβάλλοντος: Η κατάσταση σήμερα, προβλήματα και προοπτικές. Χρηματοδοτικά εργαλεία για το περιβάλλον. Εξέταση του πλαισίου εγκατάστασης εραιοσυστημάτων. Προστασία του Κορινθιακού Κόλπου. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο Νίκος Παπαδόπουλος καταλόγισε "φασιστική λογική" στον Γιάννη Τασιούλα του ΚΚΕ. Έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΚΚΕ που καταλόγισαν "ασφαλίτικη" νοοτροπία στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Βαρύτατη φραστική επίθεση στον συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ, Γιάννη Τασιούλα, ο οποίος εισέβαλε μαζί με άλλα μέλη της συνδικαλιστικής οργάνωσης στο γραφείο της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος προκαλώντας την έκρηξη των βουλευτών του ΚΚΕ.

«Πραγματικά είναι επαναστάτης, φασίστας. Είναι καθαρώς φασιστική λογική και νοοτροπία» είπε ο κ. Παπαδόπουλος για τον συνδικαλιστή του ΚΚΕ που όπως είπε «χτύπησε το τραπέζι έτσι μπροστά την υπουργό». «Για φανταστείτε εδώ στη Βουλή να πάει να ανεβεί ένας του ΚΚΕ και να μην το αφήσουμε να μιλήσει. Θα είναι αυτό δημοκρατική διαδικασία;» συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και διερωτήθηκε εάν το ΚΚΕ επιθυμεί την αυτοδικία.

ADVERTISING

«Δηλαδή, τι θα κάνουμε θα πλακωνόμαστε μεταξύ μας στις πλατείες; Αυτή είναι η αντιπαράθεση που θέλουν; Αν τη θέλουν μπορούμε. Δεν κωλώνουμε, ούτε κωλώσαμε ούτε θα κωλώσουμε. Φοβάμαι πως αυτός που χτυπούσε το χέρι, ούτε εργάτης πρέπει να είναι. Μπορεί να είναι και επαγγελματικό στέλεχος» συμπλήρωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Οι αναφορές του κ. Παπαδόπουλου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΚΚΕ που βρίσκονταν στην αίθουσα οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν όλοι μαζί «ντροπή». Μάλιστα ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, του καταλόγισε ότι «αξιοποιεί το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής για να επιτεθεί στο ΚΚΕ».

«Επειδή φαίνεται έχει και ασφαλίτικες αναζητήσεις τον ενημερώνουμε ότι αυτός που χτύπησε το χέρι στου τραπέζι στο υπουργείο Εργασίας είναι ο ίδιος που μίλησε σήμερα στην βουλή κατά την διάρκεια της ακρόασης φορέων» συμπλήρωσε ο κ. Καραθανασόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μέλη του ΠΑΜΕ μπήκαν στο υπ. Εργασίας

SHARE:

24Media Network