Επίκαιρη ερώτηση Κωνσταντινόπουλου: Γιατί μπλόκαρε η επένδυση στο Ελληνικό

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βούλης, της επίκαιρης επερώτησης, αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας, 15 Βουλευτών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, με θέμα: "Κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας", την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βούλης, της επίκαιρης επερώτησης, αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας, 15 Βουλευτών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, με θέμα: "Κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας", την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για το Ελληνικό, από το βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό κατέθεσε ο βουλευτής και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Όπως υποστηρίζει στην ερώτησή του ο κ. Κωνσταντινόπουλος, ενώ η σύμβαση ψηφίστηκε από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο αρμόδιος Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος αρνείται να ενημερώσει τη Βουλή και η επένδυση έχει μπλοκάρει.

Γι' αυτό και ζητά να μάθει αν είναι πολιτική βούληση της κυβέρνησης να υλοποιηθεί η επένδυση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνάντηση Τσίπρα με τη διοίκηση της Fraport Greece

Ενημέρωση της Βουλής για τις καθυστερήσεις στο Ελληνικό ζητάει η αντιπολίτευση

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Η κυβέρνηση υπονομεύει την επένδυση στο Ελληνικό

SHARE: