Επιμένει ο Γρηγοράκος και δεν αποκλείει διαρροές προς τον Μητσοτάκη

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ// Υπουργείο Υγείας
υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής,
αναπληρωτής υπουργός Ανδρέας Ξανθός,
αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ.(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ// Υπουργείο Υγείας υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναπληρωτής υπουργός Ανδρέας Ξανθός, αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ.(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Σε νέα τηλεοπτική του εμφάνιση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επέμεινε στην άποψή του ότι η εκλογή Μητσοτάκη αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τα κόμματα του κέντρου

Επέμεινε και σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος στην άποψη ότι δεν αποκλείονται διαρροές προς τον Κυρ. Μητσοτάκη, λέγοντας πως η εκλογή του είναι θετικό γεγονός.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, διευκρίνισε πως δεν μιλά για τον ίδιο και επιβεβαίωσε ότι έστειλε το χθεσινό κείμενο της συνέντευξής του στον γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασ. Κεγκέρογλου και το θέμα, θεωρεί, είναι λήξαν.

Χαρακτήρισε υπερβολή τη δήλωση Γεννηματά ότι χωρίζει άβυσσος το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ. Υποστήριξε πως η εκλογή Μητσοτάκη αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τα κόμματα του κεντρώου χώρου και πως ο ίδιος "κτυπά καμπανάκι". Ανέφερε ότι η κ. Γεννηματά πρέπει να δώσει το πολιτικό στίγμα της ΔΗ.ΣΥ και ζήτησε την διεξαγωγή συνεδρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, ΠΑΣΟΚ
SHARE:

24Media Network